Ian Siegal is fellép a turai kastély BBQ és blues estjén

Forrás: turizmus.com

 2022. május 19. 13:14

Május 26-án 17 órától a Botaniq Turai Kastély egy különleges blues esttel várja a BBQ és a piknik szerelmeseit. Neves blues előadók lépnek színpadra a kastélyparkban, miközben sorra váltják egymást a tányérokon a BBQ különlegességek.

A Botaniq BBQ & Blues Night kihagyhatatlan program az igazi blues rajongóknak, ugyanis Ian Siegal, a neves brit énekes-gitáros-dalszerző, visszavonulása előtti utolsó európai turnéja keretében ad kétórás all star koncertet a B.L.U.E.S zenekarral.

Ian Siegal a British Blues Hall of Fame tagja, kilencszeres British Blues Awards és háromszoros European Blues Awards nyertes, emellett több USA Blues Music Awards-jelölés és kettő MOJO Blues Album of the Year díj kísérte munkásságát. Turán zenekarával lép színpadra, így olyan további neves előadók is játszanak ezen az estén, mint Big Pete (The Strikes; The Backbones; M.O.C.T.), Mischa den Haring (T-99), valamint Dusty and Darryl Ciggaar (The Rhythm Chiefs; Dry Riverbed Trio).

A turai kastély ősfás parkjába várják a blues és a BBQ rajongóit

Fotó: Botaniq Turai Kastély

A koncertet a helyszín teszi még különlegesebbé. A szabadtéri színpad a Botaniq Turai Kastély 10 és fél hektáros ősfás parkjában található, amelyet az eredeti kertépítészeti terveket figyelembe véve újítottak fel, és 2022-ben Tájépítészeti Nívódíjjal jutalmaztak.

A koncert közönségét Jantner Tibor, a BOTANIQ Turai Kastély sous-séfje a grill teraszon készült pulled pork szendvicsekkel, hamburgerekkel és más BBQ különlegességekkel várja. Minden megváltott jegy mellé ajándék Ardbeg whiskey kóstoló jár.

A Botaniq Bár és a Clarisse étterem kóstolóival május 27–29 között a Gourmet Fesztiválon is találkozhatnak a gasztronómia szerelmesei.