Jön a Szaunázók Hétvégéje

Forrás: turizmus.com

 2019. október 04. 10:39

Október 5-én és 6-án az ország 31 fürdőjében várják tematikus szaunaprogramokkal az érdeklődőket.

Tavaly nagy sikerrel szervezte meg a Szaunázók Hétvégéjét a Magyar Fürdőszövetség. Az új kezdeményezés elnyerte a fürdőlátogatók tetszését, így idén is tematikus szaunaprogramokkal várják az érdeklődőket az ország fürdői.

Az országos szezonnyitó szaunaprogramokat október 5–6. között szervezik meg a fürdőszövetség tagszervezetei és a programhoz kapcsolódó szolgáltatók.

 

A Szaunázók Hétvégéje a szaunázás jótékony hatásaira, egészségmegőrző, prevenciós célú alkalmazására kívánja felhívni a figyelmet, azzal a nem titkolt céllal, hogy tovább növeljék a szaunakultúra iránt érdeklődők számát.

A hétvége során a 31 csatlakozó fürdő szabadon szervezhet a szaunázáshoz kapcsolódóprogramokat, központilag egyetlen esemény lesz: október 5-én 16 órától a csatlakozó szaunákban ugyanazt a tematikus szaunaprogramot tarják az ország több településén, Bükfürdőtől Kisújszállásig.

A csatlakozó fürdőkről és a programokról a www.furdoszovetseg.hu weboldalon és a szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj Velünk Facebook-oldalon kaphatnak bővebb felvilágosítást.

A Szaunázók Hétvégéje a szaunázás jótékony hatásaira kívánja felhívni a figyelmet

Fotó: Pixabay

A magyar szaunamesterek világbajnoki kiemelkedő teljesítményéről itt írtunk.