Jövő év első felében nyit a Madame Tussauds Budapesten

Forrás: turizmus.com

 2022. december 15. 15:30

A tervezetthez képest több mint egy év csúszással, 2023 első felében állandó kiállítást nyit Budapesten a Madame Tussauds panoptikum.

Elkezdődött a visszaszámlálás: London, New York, Berlin, Los Angeles (Hollywood) és egyéb világvárosok után Budapesten nyílik meg a 25. Madame Tussauds kiállítás 2023 első felében – eredetileg 2022 elejére ígérték a nyitást.A Madame Tussauds Budapest lesz a márka első franchise-rendszerben megvalósuló attrakciója, amelynek az V. kerületi Palazzo Dorottya műemlék épülete ad majd otthont. A panoptikum 50 magyar és nemzetközi vonatkozású viaszfigurával és a hozzájuk tartozó látványos installációkkal nyitja meg kapuit.

A budapesti panoptikum 50 magyar és nemzetközi vonatkozású viaszfigurával nyit

Fotó: Madame Tussauds Budapest

A figurák kilétét a premierig hétpecsétes titokként kezelik. Annyi azonban már biztos, hogy a megszólalásig élethű figurákon túl rengeteg interaktív elem is lesz: zenei és vizuális megoldások, megelevenedő díszletek és játékok gondoskodnak arról, hogy minden korosztály jól érezze magát.

A hivatalos jegyértékesítés még nem kezdődött meg, de limitált ideig 8990 forintos bevezető áron már vásárolhatók VIP-jegyek elsőbbségi időpontfoglalással.