Balatoni családi kalandparkkal bővült a Kajla-matricapontok listája

Forrás: turizmus.com

 2024. március 13. 13:36

Márciustól a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balatonhoz tartozó Mövenpick BalaLand Family Park is csatlakozott a Kajla pecsételőpontokhoz, ezzel bővítve a balatoni matricapontok színes sorát.

A „Nyolcvan nap alatt a Föld körül Willy Foggal” című spanyol-japán animációs sorozat tematikája köré épülő családi park mesés szórakozással várja kis vendégeit. A pecsételőpont a hét minden napján 10 és 18 óra között működik, elérhetőségei pedig már a Kajla-program honlapján is megtalálhatóak.

A csatlakozás apropóján a BalaLand Family Park 10%-os belépőjegy-kedvezménnyel várja a családokat, akik felmutatják Kajla Útlevelüket. A kedvezményt egészen június közepéig érvényesíthetik a látogatók, akik az új pecsét mellett felejthetetlen élményekkel is gazdagodhatnak.

A Mövenpick BalaLand Family Park is csatlakozott a Kajla pecsételőpontokhoz

Fotó: BalaLand Family Park

„Régi célunk vált valóra azzal, hogy csatlakozni tudtunk a Kajla-programhoz. Családbarát szállodaként és parkként kiemelten fontosnak tartjuk, hogy minél több olyan kezdeményezés támogatója és résztvevője legyünk, amely a legkisebbek játékos edukációját segíti elő. Terveink szerint hosszú távon a Kajla Bicikliutak útvonalába is becsatlakozunk majd, ennek előkészítése már folyamatban van” – mondta Blaske Gergely szállodaigazgató-helyettes.