Korcsolyázós advent horvát módra

Forrás: turizmus.com

 2019. december 12. 18:44

A Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviselete baráti beszélgetésre és közös korcsolyázásra invitálta sajtópartnereit a Városligeti Műjégpályára.

Ivana Herceg, a Horvát Idegenforgalmi Közösség (HTZ) magyarországi képviseletének vezetője és kolléganője, Horváth Mira kötetlen hangulatú karácsonyi reggelin látták vendégül a sajtó munkatársait a Városligeti Café & Restaurantban. Az évzáró találkozó a számok és statisztikák helyett a horvátországi élmények felidézéséről és a beszélgetésekről szólt.

A legutóbbi horvátországi tanulmányút kapcsán Ivana Herceg megemlítette, hogy az elmúlt három évben Best Christmas Market díjat elnyert zágrábi karácsonyi vásár máris rengeteg magyar vendéget vonzott – a hangulatos rendezvény 2020. január 7-ig várja a látogatókat.

A zágrábi karácsonyi vásár január 7-ig várja a látogatókat

Fotó: turizmus.com

A magyarok legkedveltebb úti célja idén a Kvarner-öböl volt, de Rijekát és a határ menti térséget is sokan keresték fel – mondta a képviselet vezetője. A HTZ egyik célja a szezon széthúzása, az idei tapasztalatok már azt mutatják, hogy egyre többen áprilistól októberig vonzó úti célnak tekintik Horvátországot.

Végül Ivana Herceg kiemelte, hogy a LOT 2020. június 7-én induló szezonális, közvetlen Budapest–Dubrovnik járatának köszönhetően a magyar utazók jövőre mindössze 1 óra 15 perc alatt elérhetik az Adria gyöngyszemét.

A karácsonyi hangulatú reggeli után a sportosabb kollégák a korcsolyapályán folytatták az ünnepekre hangolódást.

A rendezvényről készült képeket megnézheti ITT.