Május 7-én kedvezményes napijeggyel nyit a Zalakarosi Fürdő

Forrás: turizmus.com

 2021. május 03. 08:35

Fokozatosan nyitja meg részlegeit a Balaton régió legnagyobb gyerekbarát családi fürdője. Május 7. és 20. között kedvezményes napijeggyel látogathatják a vendégek a Zalakarosi Fürdő első ütemében nyitó létesítményeket.


Készülj Fel!

Podlovics Péter, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója bejelentette: május 7-én tárja ki újra kapuit a Zalakarosi Fürdő. "A létesítmény fennállása, azaz közel hat évtizede alatt példa nélküli volt az elmúlt időszak, amelyet sikerült átvészelnünk. Nem teltek tétlenül ezek a hónapok sem, teljesen új lendülettel vágunk bele a nyári szezonba" – mondta.

"Számunkra kiemelten fontos vendégeink biztonsága, ezért létrehoztunk közösen a Zalakarosi Turisztikai Egyesülettel és a helyi szolgáltatókkal egy Covid magatartási kódexet, amely egységes protokollt fogalmaz meg a vírussal szembeni védekezés kapcsán" – tette hozzá  a vezérigazgató.

A fürdő tájékoztatása szerint a nyitás két ütemben történik. Mivel a nyitás első ütemében még nem lesz elérhető minden részleg, így ehhez mérten a belépőjegyek ára is kedvezményesen alakul, az alábbiak szerint.

1. ütem, 2021. május 7–20.

 • Felnőtt napijegy: 2500 Ft / fő
 • Diák, nyugdíjas: 2000 Ft / fő
 • Gyermek napijegy: 740 Ft / fő
 • Családi belépő: 5940 Ft / fő
 • Baba napijegy: 100 Ft / fő

 

Nyitva tartó részlegek: beltéri élményfürdő, beltéri gyermekvilág, élményfürdőhöz tartozó szaunák, gyermekszauna, sóhomokozó, fekete lyuk csúszda, fedett fürdő gyógyvizes medencéi, fedett fürdő termálvizes medencéje. Csak ebben az időszakban kedvezményes napijeggyel használhatók a gyógy- és termálvilág kültéri és beltéri kupolás medencéi, valamint a gyógykert is.

Az első ütemben kedvezményes napijeggyel látogatható a beltéri gyermekvilág és a beltéri élményfürdő is

Fotó: Zalakarosi Fürdő

A második ütemben nyitják meg az összes többi medencét és szolgáltatást, ekkortól lesznek elérhetőek a gyógyászati kezelések, a reumatológiai szakrendelés és a wellnesskezelések is. Ezzel egyidőben változnak az árak, az alábbiak szerint.

2. ütem, 2021. május 21.–szeptember 20.

 • Felnőtt napijegy: 4800 Ft / fő
 • Felnőtt délutáni: 3600 Ft / fő
 • Diák, nyugdíjas: 3840 Ft / fő
 • Gyermek napijegy: 1200 Ft / fő
 • Családi belépő: 11 424 Ft / fő
 • Baba napijegy: 100 Ft / fő

Kiegészítő jeggyel lehet igénybe venni a gyógy- és termálvilág kültéri és beltéri medencéit, valamint az új szaunavilágot szaunaprogramokkal

A Zalakarosi Fürdő közleményében felhívja vendégei figyelmét, hogy a hatályos kormányrendelet szerint a létesítmény 18 év felettiek számára kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható, amelynek ellenőrzése során a belépő a személyazonossága igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatására külön is felhívható. A családtagok vihetik magukkal kiskorú hozzátartozóikat, akiknek az életkorát szintén ellenőrizhetik a belépéskor.