Mission Impossible Mátrafüreden

Forrás: turizmus.com

 2019. július 08. 11:32

Megnyílt az első lézerlabirintus Magyarországon, mely a vidéki high-tech extrém attrakciók sorát gyarapítja.

Az elmúlt esztendőben a Heves Megye Innovatőre Díjat elnyert mátrafüredi High-Tech Sportok Bázisa újabb fejlesztései nemcsak a csapatépítő trendeket írják felül, de kifejezetten izgalmas programként szolgálnak baráti társaságoknak, vagy nagyobb családi, rokoni összejövetelek alkalmából - tájékoztatott közleményében a sportközpont.

Az egyik legújabb fejlesztés fikciójában Tom Cruise kollégái lehetnek a résztvevők.

A Mission Impossible történetében az Utóhatás című film sztoriját dolgozták fel. Az összetett játék ezenfelül szabadulószobás és akciójeleneteket is tartalmaz.

A játékban a kapott utasítások szerint kell megtalálni a három plutóniummagot és a detonátort, amelyet végül közösen kell hatástalanítani.

A Mission Impossible történetében az Utóhatás című film sztoriját dolgozták fel

Fotó: High-Tech Sportok Bázisa

Az elejétől a végéig izgalmas, fordulatos, hollywoodi panelekkel operáló játék 2019 nagy kedvence lehet. Ennek fényében talán érthető, ha a TripAdvisor szerint immár öt éve folyamatosan a HSB a legjobb vidéki turisztikai attrakció. Ennek oka, hogy a Bázis remekül ötvözi a high-tech extrém, ugyanakkor környezettudatos sportolási lehetőségeket, és a kulturális vagy gasztronómiai élményeket magába foglaló szabadidős programokat.