Online játékkal várja vissza vendégeit Sárvár

Forrás: turizmus.com

 2020. április 22. 15:42

Saját fejlesztésű játékkal tenné elviselhetőbbé a mostani, nem túl könnyű hétköznapokat a Sárvár Tourist és TDM Nonprofit Kft.

Haller Ferenc, a sárvári TDM ügyvezetője szerint nem titkolt céljuk, hogy így mondják el: Sárvár a koronavírus-járvány lecsengése után is várja a kikapcsolódásra vágyókat.

A fürdőváros ezúttal egy online különbségkeresővel rukkolt elő. A feladat egyszerű: a játékosoknak két azonosnak tűnő sárvári fotón kell megtalálniuk a különbségeket. Összesen öt, különböző nehézségi fokozatú kép közül lehet választani, és időre kell megtalálni rajtuk a különbségeket. Az eredmény egy tabellára is felkerül, így akár komoly verseny is kialakulhat a játékosok között.

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő is visszavárja vendégeit

Fotó: Facebook

A TDM játékában résztvevők nyereményekkel is gazdagodhatnak, a főnyeremény például egy többnapos wellnesspihenésre beváltható, egy évig felhasználható utalvány.

A sárvári TDM még a koronavírus-járvány elején indított felmérést az utazók járvány után terveiről, erről itt olvashat. A felmérés eredményeinek ismeretében alakították marketingtevékenységüket, többek között létrehoztak egy törzsvendég-csoportot a Facebookon, és a sárvári nyaralást tervezőknek is elindítottak egy tippsorozatot.