Szerdán indul a Tematikus TDM TV

Forrás: turizmus.com

 2020. május 17. 18:09

A Magyar TDM Szövetség az online térben szervezett interaktív beszélgetésekkel szeretné segíteni a szolgáltatók felkészülését a nyári szezonra. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A járványügyi veszélyhelyzet kihirdetése óta a Magyar TDM Szövetség folyamatosan szondázza tagsága igényét, hiszen sokszor hétről hétre, sőt napról napra változó feltételekkel és intézkedésekkel szembesültek a szervezetek. Ennek megfelelően a szövetség is alkalmazkodott ezekhez a változásokhoz: hol a lobbizás, hol a szakmai szervezetekkel történő összefogás, hol a felmérés-kutatás-jelentéskészítés, hol pedig az online konferencia megszervezése vette igénybe a mindennapokat – tájékoztatta szerkesztőségünket a Magyar TDM Szövetség.

A korlátozások enyhítését követően a szövetség most már a rendkívüli nyári szezonra való felkészülést szeretné elősegíteni. E célból május 20-tól, minden héten szerdán ún. Tematikus TDM TV keretei között interaktív beszélgetéseket szervez, előzetesen meghatározott, aktuális témákban.

Az első adás témája: Válsághelyzetek lélektana/válságmenedzsment – a magyar lakosság reakciói a lazító intézkedésekre. Időpontja: május 20. 15.00 óra.

Beszélgetőpartnerek:
dr. Ludvigh Károly (coach, pszichoterapeuta, tréner, pszichiáter, Stratego Kft.)
Juhász Gábor (igazgató, Aquilo Hotel Panoráma-Tihany)
Semsei Sándor (elnök, MTDMSZ)

További tervezett adások:

  • Várható utazási trendek
  • Termék/kínálatfejlesztés/stratégia
  • Kitekintés a küldőpiacokra
  • Települések helyzete, intézkedései, szolidaritási alap(ok)
  • Kitekintés a különféle szakmai szövetségek és tagságuk helyzetére, munkájára.

 

A beszélgetések az online térben kerülnek megrendezésre, a Zoom program segítségével. A részvétel térítésmentes, bárki számára igénybe vehető, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet a regisztrációs űrlap kitöltésével tudnak megtenni legkésőbb május 19. 16.00 óráig.

Kérdéssel, téma- és beszélgetőpartnerrel kapcsolatos javaslattal a Magyar TDM Szövetség titkárát, Horváth Viktóriát lehet keresni az info@tdmszovetseg.eu e-mail címen.

(Borítókép: 123rf.com)