Török vállalkozások a magyar turizmusban

Forrás: turizmus.com

 2019. július 23. 11:49

Első alkalommal jelent meg a Turizmus.com magazin július–augusztusi számában önálló mellékletként egy összeállítás a magyar turizmusban érdekelt török vállalkozókról.

A Turizmus.com magazin melléklete

Fotó: turizmus.com

A Török vállalkozások a magyar turizmusban című kiadvány bemutatja a Magyarországon működő legjelentősebb török hátterű, turizmushoz kötődő vállalkozásokat, ezen felül olvashatnak benne a két ország közötti gazdasági kapcsolatokról, továbbá a hazai török kori emlékekről.

Az olvasókat Ahmet Akif Oktay, Törökország magyarországi nagykövete köszönti.

A mellékletben bemutatkozik Murat Binicier, a Mettravel igazgatója, Szalai István, a Gül Baba Türbéje Örökségvédő Alapítvány vezérigazgatója, Tolga Deniz Sariyüce, a Sun & Fun Holidays Kft. ügyvezető igazgatója és társtulajdonosa, Akin Carkci, a Turkish Airlines magyarországi képviseletének vezetője, Mete Bülent, a Centrál Kávéházat üzemeltető, valamint a Matild Palotát újjáépítő Melis Investment ügyvezetője, Murat Kizilsac, az Orex Travel ügyvezető igazgatója, Hasan Kurt, az Otokoc Budget ügyvezetője, valamint Taner Sari, a Çelebi Ground Handling Hungary igazgatója.

A kiadvány a Turizmus.com magazin mellékleteként ITT rendelhető meg.