Újabb elismerés a Zalakarosi Fürdőnek

Forrás: turizmus.com

 2019. december 09. 15:01

A Szallas.hu „Az év turisztikai attrakciója” szavazásán a 3. helyezett lett a Zalakarosi Fürdő az Egri vár és a keszthelyi Festetics-kastély után.

A megmérettetésen az öttagú zsűri bírálata alapján a Zalakarosi Fürdő komplex szolgáltatás palettáját ismerték el, beleértve annak összes részlegét: a megújult gyógycentrumot, az élményfürdőt, a gyermekvilágot, a strandfürdőt és a fedett fürdőt.

Cziráki László, a fürdő vezérigazgatója szerint kiválóan teljesítettek a zalakarosi turisztikai szereplők 2019-ben a megmérettetésen, és gratulációját fejezte ki a városban dolgozó kollégáinak is.

Zalakaros város az 5. helyezést érte el az Év turisztikai attrakciója szavazáson, Az Év szállása díjat az Art Hotel nyerte el, a MenDan Hotel pedig kategóriájában szintén az előkelő 3. helyezést kapta.

A vezérigazgató kitért arra, hogy nemrégiben vették át a Fürdőinnovációs Díjat, valamint hogy még ebben az évben megkapja a Zalakarosi Fürdő Zrt. a nemzetközi fürdőszövetség ötcsillagos minősítését.

A Zalakarosi Fürdő egyik  medencéje

Fotó: hellozalakaros.hu

Cziráki László elmondta, hamarosan átadják a fürdő legújabb létesítményét, az exkluzív szaunavilágot, amelyet az ünnepekben már birtokba vehetnek a vendégek.

A sajtótájékoztatón a vezérigazgató a jövő év terveibe is bepillantást adott: 2021 a „Gyermekek Éve” lesz, a program keretében szeretnék felújítani a strandi gyermekmedencét a szezon kezdetére. Tervezik különböző attrakciók megvalósítását, ifjúsági szálló építését, valamint rengeteg gyermekprogramot.

Czimondor Nándor alpolgármester kiemelte, különlegesen fontosak tartja a közönségdíjak, hiszen ezek a vendégek által alkotott vélemények, amelyek biztos mutatói annak, hogy a város jó úton halad, fontosak a fejlesztései, és jó szívvel fogadják elképzeléseit. (X)