MICE Business Day – November 9-én mindenkinek a Hungexpón a helye!

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 30. 13:40

Idén is szeretettel várja a rendezvényszervezőket, üzleti utaztatókat és a cégek rendezvényszervezésért felelős munkatársait a MICE Business Day üzleti turisztikai workshop. B2B tárgyalások, izgalmas előadások és korlátlan networking lehetőség! Regisztráljon most!

2021-ben ismét személyesen vár minden érdeklődőt Magyarország egyetlen üzleti turisztikai fóruma, a MICE Business Day. A 7. alkalommal megrendezett esemény helyszínéül a Hungexpo új Kongresszusi Központja szolgál majd, a megszokott tárgyalótér mellett pedig kialakításra kerül egy új élménytér is.

 

Miért érdemes ott lenni?

  • sehol máshol nem talál ennyi rendezvényhelyszínt, programgazdát, üzleti szállodát, csapatépítő ötletet egy helyen

  • közvetlen tárgyalásokat folytathat közel 80 rendezvényhelyszínnel, szállodával, programgazdával, gasztronómiai szolgáltatóval és rendezvénytechnikai céggel

  • az élménytérben nemcsak tárgyalhat, de meg is tekintheti és ki is próbálhatja az ott megjelenő cégek szolgáltatásait

  • megismerheti Magyarország legújabb és legmodernebb konferenciahelyszínét, a HUNGEXPO Kongresszusi Központot.

  • szakmai előadások és kerekasztal-beszélgetések keretében megtudhatja, hogy mik a legújabb rendezvényszervezési trendek, mik a hazai konferenciaturizmus kilátásai, élőben vagy online hatékonyabb egy-egy céges esemény, továbbá más szakmai témákban is megismerheti a többi szakember véleményét

  • kipróbálhatja az új helyszín gasztronómiai kínálatát

  • egész nap friss kávé és a helyszínen sütött péksütemények kényeztetik majd networking közben.


Mindenképpen jöjjön el, ha…

...Ön a felelős a cégénél a rendezvények, konferenciák, tréningek, családi napok, incentív és egyéb üzleti utazások vagy a céges partnerek programjainak szervezéséért. Ha utazási irodát, üzleti utaztatót, konferenciaszervező céget, rendezvényügynökséget képvisel, akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a rendezvényen. Az ingyenes részvétel elsődleges feltétele, hogy tárgyalási időpontokat foglaljon a rendezvény kiállítóinál.

ITT REGISZTRÁLHAT!

Az időpontok korlátozott száma és a helyszín limitált befogadóképessége miatt javasoljuk, hogy már most regisztráljon, hogy elsőként foglalhassa le az Önnek megfelelő időpontokat. A regisztrált, szervezők által elfogadott szakmai vásárlók az online órarendben október végétől foglalhatnak majd időpontokat.

 

Izgalmas helyszín

A legtöbb résztvevő számára izgalmas újdonságot jelent maga a helyszín is. A budapesti rendezvényhelyszínek piacán új színfoltot képvisel a nemrégiben átadott HUNGEXPO Kongresszusi Központ, amely ideális teret biztosít majd az egynapos workshopnak és az azt kísérő networking eseményeknek.

mbd2

Az új élménytérben nem csak tárgyalhat, de meg is tekintheti és ki is próbálhatja az ott megjelenő cégek szolgáltatásait

Fotó: Turizmus Kft/Grósz Balázs

Hazai és nemzetközi kiállítók

A közel 80 kiállító között jelen lesznek külföldi és hazai üzleti szállodák, rendezvényhelyszínek, különleges attrakciót, csapatépítő-, tréning ötleteket és incentív programokat kínáló szolgáltatók, vasúti társaságok, autókölcsönzők, valamint hazai és külföldi desztinációk. A kiállítók listája folyamatosan bővül, az aktuális lista az esemény hivatalos honlapján érhető el.

A programmal kapcsolatos részletekről folyamatosan tájékoztatjuk leendő vendégeinket az esemény Facebook-oldalán. Jelezze, hogy ott lesz, így nem marad le a legfrissebb híreinkről!

Az esemény szakmai partnere a Magyar Kongresszusi Iroda, stratégiai partnerei a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Hungexpo Zrt.

Regisztráljon még ma! Várjuk szeretettel!

A szervező Turizmus Kft.

micepartnerek