MICE Business Day: Már regisztrálhat Magyarország egyetlen üzleti turisztikai fórumára!

Forrás: turizmus.com

 2023. június 26. 14:14

Elindult a jelentkezés a 2023. október 26-án a Hungexpo Kongresszusi Központban megvalósuló MICE Business Day-re. A nemzetközi üzleti turisztikai workshopra 2023. július 31-ig kedvezményes, early bird áron lehet kiállítóként helyet foglalni.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk a Turizmus Kft. az idén már 9. alkalommal rendezi meg Magyarország egyetlen üzleti turisztikai fórumát, a MICE Business Day-t.

A 2023-ban regionális szintre lépő, külföldi kiállítókat is felsorakoztató és nemzetközi jó gyakorlatokat is bemutató esemény legfontosabb küldetése, hogy kapcsolatépítési és edukációs lehetőséget biztosítson a MICE piac szereplői számára.

 

Ne maradjon le! Foglalja le Ön is kiállítói helyét 2023. július 31-ig kedvezményes early bird áron az egynapos, one to one workshoppal egybekötött szakmai fórumra, ahol a hazai és nemzetközi MICE piac legfontosabb szereplői gyűlnek össze.

 

Önnek is ott a helye, ha:

  • érdekli a rendezvény- és hivatásturisztikai szakma jövője
  • szívesen hallgatna előadásokat a nemzetközi rendezvényszervezési trendekről, a mesterséges intelligencia turizmusra gyakorolt hatásairól
  • kiállítóként új vagy megújult rendezvényhelyszínét, vagy egyéb, üzleti turisztikai szolgáltatását kívánja bemutatni
  • szakmai vásárlóként kíváncsi a legújabb konferencia és rendezvényhelyszínekre, új üzleti turisztikai szolgáltatásokra, esetleg ötleteket keres céges csapatépítő vagy incentive események megvalósításához
  • új szakmai kapcsolatokat akar építeni, vagy a meglévő partnereivel személyesen találkozna
  • vagy csak szeretne eltölteni egy napot a MICE-terület szakértőivel

 

 

Élénk érdeklődés várható

A tavalyi évben, a turizmus Covid utáni regenerálódásának bíztató jeleként, a korábbi években megszokottnál is nagyobb érdeklődés mellett, 80 magyar és nemzetközi kiállító közreműködésével, közel 550 résztvevővel, 30 hosted buyerrel zajlott le az esemény, melyen több mint 700 tárgyalást bonyolítottak le.

2023. július 31-ig kedvezményes, early bird áron lehet regisztrálni

Fotó: Turizmus.com

A szervezők az idei évben még nagyobb és még nemzetközibb érdeklődésre számítanak.

A részvételi és kiállítási lehetőségekről szóló információk, valamint a regisztrációhoz szükséges tudnivalók a rendezvény hivatalos honlapján érhetők el.