MICE Business Day: október 26-án a Hungexpón találkoznak az üzleti turizmus szereplői

Forrás: turizmus.com

 2023. június 12. 13:45

A Turizmus Kft. az idén is megszervezi Magyarország egyetlen üzleti turisztikai fórumát, a MICE Business Day-t. Az idén 9. alkalommal megvalósuló nemzetközi üzleti turisztikai workshop legfontosabb küldetése, hogy kapcsolatépítési és edukációs lehetőséget biztosítson a MICE piac szereplői számára.

A MICE Business Day-t 2023. október 26-án ismét Európa egyik legmodernebb, komplex szolgáltatásokat nyújtó rendezvényhelyszínén, a Hungexpo Kongresszusi Központban tartjuk meg. Az egynapos, one to one workshoppal egybekötött szakmai fórumon a hazai MICE piac legfontosabb, legaktuálisabb kérdései kerülnek napirendre.

A magas szakmai színvonal és minőségi szolgáltatások mellett, az eseményt szervező Turizmus Kft. elsődleges célja a megújulás, így – akárcsak a Business Excellence díjátadó esetében – az idei fórumra készülve mind az esemény honlapját, mind a és a B2B időpontfoglalási rendszert megújítottuk, háttérként a SEMS rendezvénytámogatói rendszere szolgál.

Fontos törekvésünk, hogy a rendezvényt regionális szintre emeljük. Az esemény nemzetközi jellegének erősítése érdekében a korábbi kiállítói kört külföldi cégekkel bővítjük, hogy a külföldi jó gyakorlatok bemutatása és a tapasztalatcsere még nagyobb hangsúlyt kaphasson.

A MICE Business Day-t az idén 9. alkalommal rendezi meg a Turizmus Kft.

Fotó: Turizmus.com

Most is nagy figyelmet fordítunk a fő küldőpiacokról érkező minősített külföldi hosted buyerek toborzására. Számukra nemcsak a rendezvényen való részvételt biztosítjuk, a korábbi évekhez hasonló módon tartalmas tanulmányút keretében országunk MICE lehetőségeit is bemutatjuk.

A konferencia tematikáját úgy állítottuk össze, hogy a résztvevők átfogó képet kapjanak a MICE piac nemzetközi helyzetéről, Covid utáni regenerálódásáról, megismerkedhessenek az aktuális piaci trendekkel, különösképp a mesterséges intelligencia hatásaival és annak turizmussal kapcsolatos aspektusaival.

Amennyiben rendezvényhelyszínt vagy egyéb rendezvényszolgáltatást kínál, akkor kiállítóként, ha keres, akkor szakmai vásárlóként, ha csak a szakmai konferenciára kíváncsi, akkor szakmai látogatóként várjuk szeretettel a MICE Business Day rendezvényen.

A jelentkezési lehetőség a rendezvényre hamarosan indul, addig is látogasson el weboldalunkra bővebb tájékoztatásért.

A Turizmus Kft. csapata