Amerika legnézettebb reggeli műsorában szerepelt a Széchenyi fürdő

Forrás: turizmus.com

 2019. október 08. 13:40

Hosszú anyagot készített a Good Morning Amerika! 5 milliós nézettségű reggeli showműsor Will Smith-szel és a nemrég bemutatott Gemini Man rendezőjével, Ang Lee-vel Budapest egyik legszebb fürdőjében.

A forgatást több hetes előkészítő munka előzte meg. A GMA stábja nem véletlenül választotta a Európa egyik legismertebb fürdőjét, a Széchenyi fürdőt a riport helyszíneként, hiszen az nemcsak a forgatások egyik helyszíne volt, hanem egy közkedvelt látnivaló a Budapestre érkező turisták körében is.

A riportban megkóstolták a fürdő gyógyvizét, miközben Budapestre koccintottak. Az amerikai riporter meg is kérdezte Willtől, hogy fiatalabbnak érzi-e már magát a víztől – utalva a filmre, amelyben Will egyszerre játssza egy fiatalabb énjét és a mostanit.

Ang Lee és Will Smith a Széchenyi fürdőben

Fotó: goodmorningamerica.com

A gyógyvízkóstolás után mindhárman kaptak egy hátmasszázst a fürdő teraszán, miközben a film rendezője elmesélte élményeit és gondolatait a film kapcsán.

A videó EZEN A LINKEN érhető el.

Will Smith a múlt héten a Gemini Man című film premierjére utazott vissza Budapestre, és a film bemutatásán kívül egy hatalmas koncerttel egybekötve ünnepelte meg 51. születésnapját a Szent István Bazilika előtt.