CheckINN meghosszabbítva!

Forrás: turizmus.com

 2019. október 14. 15:26

A vártnál nagyobb érdeklődésre és a visszajelzésekre való tekintettel tovább, illetve szélesebb körben lehet jelentkezni a CheckINN turisztikai innovációs ötletversenyre, egészen 2019. november 20-ig.

A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány ősszel hirdetett turisztikai innovációs versenyt turizmus-vendéglátás alapszakos (BA), valamint turizmus-menedzsment mesterszakos (MA) hallgatók számára.

A közel 3 hetes roadshow-t követően, melynek keretében a felsőoktatási intézményekben ismertették a hallgatókkal a verseny részleteit, az MTSZA a nagy érdeklődésre való tekintettel úgy döntött, hogy kibővíti a pályázók körét és meghosszabbítja a jelentkezési határidőt.

Immár a három fős csapatokban helyet kaphatnak a felsőfokú szakképzésben résztvevők is, és nemcsak nappali, hanem bármely tagozaton résztvevő hallgatók is indulhatnak a versenyen.

Szintén változás az eredeti szabályzathoz képest, hogy a harmadik csapattag érkezhet más szakról, amennyiben ugyanabban a felsőoktatási intézményben tanul, mint csapattársai. A legjobb pályamunkák nagy értékű, milliós díjazásban részesülnek.

Az eredeti tervek szerint 2019. október 31. volt a pályázatok benyújtásának határideje, azonban a szervezők a jelentkezési határidőt november 20-áig meghosszabbították, hogy a kibővült, illetve új csapatoknak is legyen elég idejük ötletük kidolgozására.

Így még 5 hét áll a csapatok rendelkezésére, hogy benyújtsák pályázatukat az alábbi kategóriák egyikébe:
– közvetlenül a szállodaiparhoz kapcsolódó innováció,
– más területen kipróbált megoldás átültetése a szállodaiparba (pl. IT, digitalizáció),
– szállodai vendéglátáshoz kapcsolódó innováció (F&B).

További információ: www.check-inn.hu

*

A pályázat meghirdetését támogatja a Magyar Turisztikai Ügynökség, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, továbbá a Danubius Hotels és a Hunguest Hotels.