Event Touch konferencia a rendezvényszakma jövőjéről március 8-án

Forrás: turizmus.com

 2021. december 13. 17:15

A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) március 8-án rendezi meg nagyszabású szakmai eseményét, az Event Touch rendezvényszakmai konferenciát és kiállítást.

Az Event Touch az egyetlen – csak rendezvényszervezéssel és annak minden területével foglalkozó – konferencia és kiállítás Magyarországon, melyet a MaReSz kétévente rendez meg.

Az eredetileg 2021-re tervezett rendezvényt a pandémia okán elhalasztották, az eseményt 2022. március 8-án, a Hungexpo vadonatúj Kongresszusi Központjában rendezik meg.

A fő fókusz a MICE-szakma újraindulása és adaptálódása a megváltozott körülményekhez: A rendezvényszervezés jövője, avagy mit tanult a szakma a Covid okozta válságból.

Az Event Touch fókuszában a MICE-szakma újraindulása áll

Fotó: 123rf.com

A konferencia az alábbi kérdésekre keresi a választ:
  • Mi vár a rendezvényszakmára a járvány után? Előrejelzések, lehetőségek 2022-re.
  • Miben kell és hogyan tudnak alkalmazkodni a szervezők a megváltozott megrendelői elvárásokhoz?
  • Miként teremtsünk vonzó munkahelyet a rendezvényszervezés rapszodikus világában? Hogyan motiváljuk a munkavállalókat?
  • Hogyan szervezzünk valóban fenntarthatóbb és kisebb ökológiai lábnyomú rendezvényeket? Történt-e változás ezek megvalósításában a járvány miatt?
  • Milyen jogi, gazdasági, szervezési, értékesítési és egyéb kihívásokkal, változásokkal kell megbirkóznunk a jövőben?

Az előadásokon és kerekasztal-beszélgetéseken ilyen és ehhez hasonló – a szakmát foglalkoztató – témákról, aktualitásokról, újdonságokról és praktikákról hallhatnak a résztvevők.

A konferencia mellett szakmai kiállítással, networking lehetőséggel és hatalmas lounge területtel készülnek a szervezők.

Az eseményre elsősorban a rendezvényszervezői szakma képviselőit, a MaReSz és a társszakmai szövetségek képviselőit, a corporate piaci rendezvényszervezőket, a rendezvényszervezést tanítókat és tanulókat várják, illetve mindenkit, aki ennek a szakmának a szervezői vagy beszállítói oldalán dolgozik, vagy csak egyszerűen érdekli a rendezvényszervezés világa.

A MaReSz a további részletekkel hamarosan jelentkezik.