Felhívás workshopokon való részvételre

Forrás: turizmus.com

 2020. szeptember 22. 15:57

A Magyar Turisztikai Ügynökség Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága a visegrádi négyek országaiban és Romániában a következő értékesítési aktivitásokra fogad be még jelentkezéseket.

Szlovák, személyes kontaktuson alapuló desztinációs prezentáció és B2B workshop

Helyszín, időpont: Pozsony, 2020. október 26., 9:00–14:30 óra

Kb. 60 fő B2B (B2BC) szlovák döntéshozó részvételével tervez az ügynökség. Az igazgatóság megcélozza az akviráció idején a Bleisure szegmensben dolgozó szakembereket is. A Pozsonyban rendezendő workshopra még 4 turisztikai szolgáltató (utazási iroda, szálloda, helyszín, turisztikai attrakció) jelentkezését várja a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága.

A jelentkezési lap IDE kattintva tölthető le.

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 25. péntek 17:00 óra.

A jelentkezési lapot a magdolna.fekete@mtu.gov.hu e-mail-címre kérjük küldeni.


Román online wokshop

A rendezvényre a legfontosabb küldőterületekről (Kolozsvár, Nagyvárad, Temesvár, Bukarest) akvirál B2B szakembereket az ügynökség.

Időpont: 2020. október 29., 8:00–17:00 óra

A workshop nyelve angol (aki beszél románul, annak értelemszerűen a workshop nyelve román).

Az egész napos online workshopra való jelentkezési lap és a kért anyagok megküldésének határideje: 2020. szeptember 25. péntek 17:00 óra.

A workshopra való felkészülés, próba és teszt: 2020. október 27. kedd 10:30 órától (arra az időpontra már minden magyar szolgáltató által megküldött anyag feltöltésre kerül a saját ,,pultján”).

A román workshopra még 3 turisztikai szolgáltató (utazási iroda, szálloda, helyszín, turisztikai attrakció) jelentkezését várja a Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóság.

Kérjük, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel, mivel lehetséges, hogy a román piacon ebben az évben már nagyobb akciót nem tervezünk, csak webinárokat!

A tervezett program és további információ IDE, a jelentkezési lap IDE kattintva tölthető le.

 

Czech Travel Market kiállítás és workshop

http://czechtravelmarket.cz/

Időpont: 2020. november 24–25.

A jelentkezési lap IDE kattintva tölthető le.

Amennyiben bármilyen kérdésük van, keressék az ezekért a külpiacokért felelős Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatóság munkatársát, Fekete Magdolnát: e-mail: magdolna.fekete@mtu.gov.hu; mobil: +36 30 636 4607