Igényfelmérés a tel-avivi IMTM vásáron való részvételre

Forrás: turizmus.com

 2021. február 11. 11:52

A kelet-mediterrán régió legrangosabb és legnagyobb turisztikai vásáraként számontartott IMTM-et idén két részre bontva, március és június között először virtuális, majd június 15-16. között valós rendezvényként is megszervezik Tel-Avivban.

A szervezők így maximalizálják a szakmai kapcsolatépítések lehetőségét és a nemzetközi megjelenés hatékonyságát.

Bár az IMTM korábban nem szerepelt a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) 2021-re tervezett vásári listáján, az izraeli járványügyi helyzet kedvező alakulása miatt az ügynökség úgy döntött, hogy virtuálisan, majd a valós vásáron saját standdal is képviseli Magyarországot, amennyiben a magyar turisztikai szakma megfelelő számban tartana erre igényt.

Mint arról korábban is írtunk, Izrael az MTÜ számára kiemelt fontosságú piac, amely a jelenlegi járványügyi adatokat és az oltások ütemét figyelembe véve az egyik első olyan ország lehet, ahonnan újra turisták érkezhetnek Magyarországra. A jelenlegi vírushelyzetről Izraelben az MTÜ honlapján találhatnak bővebb információkat.

A fentieknek tükrében az MTÜ a közeljövőben meghirdetné a társkiállítói csatlakozási lehetőséget a 2021-es IMTM Tel-Aviv személyes részvétellel megvalósuló vásárra, amely magában foglalja a virtuális platformon való megjelenést is.

A vásáron való személyes részvétel magában foglalja a több hónapos megjelenési lehetőséget is a rendezvény virtuális platformján

Fotó: MTÜ

A társkiállítói helyeket 200.000 Ft + áfa összeg megfizetése mellett biztosítja az MTÜ, amelyből 50% kedvezményre jogosultak a Kiemelt Partner Programban részt vevő magyar szolgáltatók.

A tervek szerint, amennyiben a járványhelyzet lehetővé teszi, az MTÜ Izraelért felelős piacszakértője a vásárt megelőzően személyes sales callokat is szervez a vezető izraeli tour operatorok képviselőivel.

Az MTÜ ezúton szeretné felmérni, hogy kik azok a magyar szolgáltatók, akik a fenti feltételekkel részt vennének az IMTM személyes részvétellel megvalósuló vásárán, amely magában foglalja a több hónapos megjelenési lehetőséget a rendezvény virtuális platformján is.

Kérik, hogy akit érdekel a  lehetőség, az jelentkezési szándékát Horváth-Ibolya Dalmának jelezze (dalma.horvath@mtu.gov.hu, +36 30 402 5324).

Az igényfelmérésre való visszajelzés nem minősül hivatalos jelentkezésnek, ugyanakkor az MTÜ a jelzett szándékok alapján választ kiállítói csomagot és standméretet, ezért kérik partnereinket, hogy a későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében csak komoly kiutazási szándék esetén jelentkezzenek a vásárra.