Kajla-matricákkal kapcsolódik be a Spar az MTÜ nyári kampányába

Forrás: turizmus.com

 2019. június 20. 14:39

A Spar csatlakozott a Magyar Turisztikai Ügynökség „Hol vagy, Kajla?” kampányához, és a nyári vakációban egy egyedi matricagyűjtő akciót indít a gyermekek számára.

Korábban megírtuk, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökség „Hol vagy, Kajla?” kampánya során az alsó tagozatos kisdiákok Kajla, a kíváncsi magyar vizslakölyök nyomait követik, így fedezhetik fel  személyesen és virtuálisan is hazánk kincseit.

A kampányban szerepet kapó applikációt és útlevelet egészíti ki a  a SPAR matricagyűjtő akciója. A június 20. és augusztus 14. között tartó promóció során 200 matricát lehet összegyűjteni egy albumban. A képes tájékoztatófüzet Kajla, az országjáró kutyus közreműködésével hazánk népszerű látványosságait mutatja be, megyénként kettőt.

Kajla Magyarország népszerű látványosságait mutatja be, megyénként kettőt

Fotó: Spar

A matricagyűjtő akcióban a Spar, Interspar, City Spar, Spar partner és Spar market áruházak vesznek részt. A Kajla-albumokat az üzletekben külön kihelyezve találják a vásárlók, a matricacsomagokat pedig a kasszákban lehet megvásárolni.

A Kajla útlevéllel rendelkező gyermekek számára külön meglepetéssel is készül a SPAR:  június 20. és 26. között ajándék matricacsomag kupon igényelhető a kajla.spar.hu weboldalon.