Rendhagyó turisztikai kampányfilm az MTÜ-től – videó

Forrás: turizmus.com

 2020. április 13. 16:40

Vigyázzunk egymásra, és közösen sikerül majd leküzdeni a jelenlegi nehéz helyzetet – üzeni a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) legújabb kampányában.

Rendhagyó turisztikai kampányfilmet készített az MTÜ, amivel azt üzeni, senki se adja fel a reményt, hiszen közös erővel sikerrel fogjuk leküzdeni a jelenlegi nehéz helyzetet és újra útra kelhetünk a hazai úti célok felé, ám most az a legfontosabb, hogy vigyázzunk egymásra – olvasható az mtu.gov.hu oldalon.

A film – amelyben a Bagossy Brothers „Visszajövök" című dala hallható – a következő időszakban látható lesz televíziós csatornákon és a közösségi média felületein is.

A Magyar Turisztikai Ügynökség is azt kéri, hogy mindenki vigyázzon szeretteire, családjára, rokonaira, barátaira és minden honfitársára. Ez most az elcsendesedés és a lelassulás időszaka, de ezekben a napokban is fontos tudni, hogy az ország csodái megvárnak bennünket.

„Februárban még azt gondoltuk, hogy áprilisban arról szólnak majd a kampányaink belföldön, hogy mindenki induljon el, és fedezze fel az országot, azokat a rejtett kincseket, csodákat, amelyek mindenhol ott rejtőznek. Azóta minden megváltozott, nemhogy új fejezetet kell nyitni a turizmusban, de egy teljesen új könyvet kell írni" – mondta a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

Guller Zoltán hangsúlyozta: "A mostani kampányunk ugyanúgy szól a rendkívül nehéz helyzetbe került szakmának is: nekik is üzenjük, és üzenem személyesen is, hogy visszajön még a fejlődés és a virágzás korszaka a turizmusban".

A film megtekintéséhez kattintson a nyílra!

 

Az MTÜ vezérigazgatója minap podcastban számolt be a gazdaságvédelmi akcióterv turizmust segítő intézkedéseiről.