Találj ki jobbat az okoskodó vendégnél! – videó

Forrás: turizmus.com

 2019. október 02. 16:02

Humornak sincs híján a CheckINN turisztikai innovációs verseny most elkészült népszerűsítő videója, amelynek központi figurája egy okoskodó vendég. Közben zajlik a verseny országos roadshow-ja is.

A kampány keretében a versenyt meghirdető Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány munkatársai az egyetemeken adnak személyes tájékoztatást a hallgatóknak a pályázati lehetőségről.

Eddig a Corvinuson, a Koldolányi János Egyetemen, a Soproni Egyetemen, az EDUTUS-on és a Széchenyi Egyetemen tartottak előadást. Jövő hétfőn Egerben és a Budapesti Gazdasági Egyetemen (BGE) folytatják. Kedden Keszthelyen és Miskolcon, szerdán pedig a Metropolitan Egyetemen (METU) tartanak előadást a témában.

Nézze meg a kampány most elkészült reklámfilmjét:

Mint korábban megírtuk, a CheckINN turisztikai innovációs versenyen azok a nappali tagozaton tanuló, magyar állampolgárságú hallgatók vehetnek részt, akik hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek valamely magyarországi egyetemen, illetve főiskolán turizmus-vendéglátás alapszakon (BA), illetve turizmus-menedzsment mesterszakon (MA) és hallgatói státuszuk a verseny meghirdetésétől annak lezárásáig aktív.

További információ ITT.

*

A pályázat meghirdetését támogatja a Magyar Turisztikai Ügynökség, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, továbbá a Danubius Hotels és a Hunguest Hotels.

Kapcsolódó cikkek

Találjuk fel a jövőt!

2019. szeptember 26.