Több mint 4000 fős konferenciát rendezett a Hungexpo

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 13. 17:38

A Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ már másodjára adott otthont a Nemzetközi Távközlési Egyesület (ITU) négynapos konferenciájának, amelyen 40 országból több mint négyezren vettek részt.

Az ITU Telecom World 2019 konferenciát a Hungexpo három rendezvénycsarnokában szervezték meg: G és F pavilonban a kiállítás 13 ezer négyzetmétert foglalt el.

A rendezvényre 40 országból 260 kiállító érkezett.

A fórum az A pavilonban kapott helyet összesen hét konferenciateremben. Jelentős területet foglaltak el az üzleti tárgyalások céljára kialakított tárgyalók és a nemzetközi médiaközpont is.

A résztvevők 125 országból érkeztek

Fotó: flickr.com

„Nagy megtiszteltetés és büszkeség számunkra, hogy a 2015-ös sikeres rendezés után ismét a Hungexpót választották a szervezők a rendezvény helyszínének. A konferencia és kiállítás idei sikeréhez nagyban hozzájárult, hogy nem hagyományos ügyfél - szolgáltató viszonyban, hanem igazi partnerségben, egy jól összeszokott csapatként tudtak együttműködni a szervezésért felelős kollégák, úgy az ITU, mint a Külügyminisztérium, illetve a Hungexpo részéről” – mondta Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója.

Szijjártó Péter külügyminiszter az esemény záróceremóniáján bejelentette: a kormány döntése szerint

tárgyalást kezdeményez arról, hogy 2023 és 2026 között minden ITU-eseményt Magyarország rendezhessen meg.

Hou-lin Csao, a Nemzetközi Távközlési Egyesület főtitkára szerint az infókommunikáció fejlettsége Magyarországon jó alapot ad a következő európai ITU-konferencia megrendezésére, és köszönetet mondott a sikeres, a 125 országból érkező több mint 4000 résztvevővel lezajlott konferencia megrendezéséért.

A G és F pavilonban a kiállítás 13 ezer négyzetmétert foglalt el

Fotó: flickr.com

„A 2021-re teljesen megújuló Hungexpo és az új kongresszusi központ a legkorszerűbb rendezvény infrastruktúrával felkészülten várja az ITU további rendezvényeit is” – emelte ki Ganczer Gábor.