2020 végén nyit a négycsillagos Emerald Residence

Forrás: turizmus.com

 2020. január 21. 10:26

A budapesti Szervita téren, az egykori Távbeszélő Központ helyén épül a Biggeorge Property beruházásában az Emerald Residence apartmanház és butikhotel.

Az épületegyüttes a Szervita tér és a Városház utca felől egyaránt megnyílik majd egy belső passzázzsal, ami lehetővé teszi a Szent Anna templom körbejárhatóságát .

A szálloda belső passzázsán körbejárható lesz a Szervita téri templom

Fotó: Biggeorge Property

A négycsillagos Emerald Hotel & Suites-ben 99 hotelszobát és 50 lakást alakítanak ki, melyek a szálloda lakosztályaként működnek majd. Emellett további 56 lakás és üzlethelyiségek is lesznek a tervek szerint 2020 végén nyitó komplexumban – közölte a turizmus.com-mal a beruházást végző Biggeorge Property.

Étterem is lesz az épületegyüttesben

Fotó: Biggeorge Property

A szállodához és a lakásokhoz étterem és fitneszszolgáltatások fognak kapcsolódni (futógépek, teremkerékpár, elliptikus tréner, erősítő gépek, illetve szauna és masszázs).

Ilyen lesz a hotel lobbyja és egyik apartmanja

Fotó: Biggeorge Property

A belsőépítészeti koncepcióért Radnóczy Eszter és irodája, az este’r partners felel. A cég portfóliójában az Andrássy út két nívós fejlesztése, az A3 és az A52 szállodák belsőépítészeti munkái is szerepelnek.

 

Elegancia méregzöldben

„Az Emeraldban egy kozmopolita, ugyanakkor nívós, lágy és némileg egzotikus hangulatú belsőt alakítottunk ki az amúgy modern épületnek” – mondta az este’r partners honlapján lévő információk szerint Radnóczy Eszter.

A belső terekben megjelenik az Emerald ikonikus zöld színe

Fotó: Biggeorge Property

Az iroda belsőépítész csapata végigvezette a belső tereken az Emerald ikonikus méregzöld színét: geometrikusan tört burkolatokkal és felületekkel kombinálva, drágakőhöz méltó eleganciával jelenik meg. A méregzöld bársonyok a pezsgőszínekkel, fémekkel és fényes, gazdag erezetű márványokkal találkoznak, ezt töri meg a natúr diófa használata, valamint a tükrök játéka.

A lakórész lobbyja

Fotó: Biggeorge Property