A játszótér már a helyén: bővül a Bükfürdő Thermal Camping

Forrás: turizmus.com

 2022. július 19. 17:24

Bokrétaünnepet is tarthatnának Bükfürdőn, hiszen az új játszótér tornyával elérte legmagasabb pontját a teljesen megújuló Thermal Camping második ütemének építése. A korábbinál kényelmesebb, komfortosabb lszálláshelyet egy hónapon belül birtokba vehetik a vendégek.

Grillkert, játszótér és kutyafuttató is készül a Bükfürdő Thermal Campingben a szálláshelyfejlesztés második ütemében. Az úgynevezett senior terület június elején nyitott, azóta is szép számmal érkeznek vendégek, visszatérők és újak egyaránt elégedetten vették birtokba az új közműkiállásokkal bővített, és továbbra is árnyékos beállóhelyeket.

A hévízelvezető árok másik felén közben tart a tereprendezés: a mobilházak már a helyükre kerültek, foglalhatóak, a beállók kialakítása folyamatban van. Látványos szakaszában tart az építkezés, hiszen a játszótér játékelemei a helyükre kerültek, míg a terület másik felében folyik a kutyafuttató kialakítása. Egy elkerített terület áll majd a kutyás vendégek rendelkezésére – az ebek és gazdáik örömére. A kutyabarát plusz szolgáltatás kialakítását a Nestlé Purina segítségével valósítja meg a Büki Gyógyfürdő Zrt., a kempingfejlesztés egésze pedig a Bükfürdő 2021 program része.

Épül a játszótér

Fotó: Büki Gyógyfürdő Zrt.

A több mint 3 milliárd forintos építkezéshez tartozik még a fürdő részéről konyha- és étteremépítés: a kempingfelújítással együtt ezeket is augusztus közepén adják majd át ünnepélyesen. Ugyanebben a programban valósult meg az önkormányzat vállalásában a városrész szennyvízátemelőjének áthelyezése, valamint egy magánberuházó kivitelezésében és üzemeltetésében Bükfürdő új szabadidős attrakciója, a június első napjaiban nyitott Funcity.