Eladta a Lifestyle Hotel Mátrát a BDPST Group

Forrás: turizmus.com

 2023. augusztus 03. 17:11

Megállapodást írt alá a BDPST Group Zrt. a Mátraházán található, négycsillagos Lifestyle Hotel Mátra értékesítéséről. A cégcsoport augusztus 1-jétől a szálloda üzemeltetését is átadta az új tulajdonosnak, a Peter’s Consulting Korlátolt Felelősségű Társaságnak.

A Peter’s Consulting Korlátolt Felelősségű Társaság vette át augusztus 1-jétől a Lifestyle Hotel Mátra tulajdonjogát és üzemeltetését. A mátrai szálloda szolgáltatási színvonalát 2021-től közel két éven át erősítette a BDPST Group szállodaüzemeltetési divíziója. Ez alatt az idő alatt a cégcsoport – mind üzemeltetőként, mind tulajdonosként – nagy hangsúlyt fektetett a hotel és a régió turisztikai potenciáljának növelésére – írja közleményében a BDPST Group.

A Kékes lábánál található, 114 szobás komplexumot 2021-ben akvirálta a BDPST Group. A célkitűzés az volt, hogy a szellemi és fizikai feltöltődést és hegyvidéki környezetet kereső vendégek számára olyan szálláshelyet biztosítsanak, amely a kitűnő lokációnak és a gazdag szolgáltatási palettának köszönhetően az év 365 napján jó kihasználtsággal tud működni. A  Lifestyle Hotel Mátra a jövőben is a már megszokott magas minőségű ellátással és csapattal várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket – írják.

Augusztus 1-jétől új tulajdonosa és üzemeltetője van a Mátraházán található szállodának

Fotó: BDPST Koncept

„A négycsillagos wellnesshotel értékesítése illeszkedik a BDPST Group hosszú távú stratégiájába, amely alapot teremt az új ernyőmárka, a BOTANIQ Collection bevezetéséhez. A prémium márka lehetővé teszi az alá tartozó egységek összehangolt szolgáltatási színvonalának felállítását. A szállodaportfólióban végzett átalakításoknak köszönhetően egy új, egységes értékajánlat, valamint egy ehhez illeszkedő, magas minőségű követelményrendszer kialakítása valósul meg” – fejtette ki Somlyai Zoltán, a BDPST Hotel Management Zrt. vezetője.