AZ ÉV HOTELE: Átvette közönségdíját Északkelet-Magyarország győztese

Forrás: turizmus.com

 2019. október 23. 13:56

Újabb régióban hirdettek győztest AZ ÉV HOTELE közönségszavazás 3. évadában. Magyarország egyetlen televíziós hotelversenyében az Alföld, az Észak-Dunántúl és a Budapest környéke régió után pénteken Északkelet-Magyarország győztese is átvehette díját.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, valamint az Interakció Produkció által 2019 szeptemberében meghirdetett, közönségszavazás alapú versenyben A HÓNAP HOTELE a nézők szavazatainak 34 százalékát megszerző Mesés Shiraz Hotel lett.

Az északkelet-magyarországi régió győztese a Mesés Shiraz Hotel lett

Fotó: Interakció Produkció

Az egerszalóki szálloda részéről Zsákay Tímea igazgató vette át a régió legjobbjának járó oklevelet a közönségszavazás és a műsor producerétől, Serfőző Zsolttól. Így a Mesés Shiraz Hotel már ott van AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás fináléjában.

Zsákay Tímea szállodaigazgató átveszi a díjat Serfőző Zsolttól

Fotó: Interakció Produkció

A győztes szállodát egy édesanya és lánya próbálhatta ki

A versenyben induló szállodákat minden alkalommal egy-egy hétköznapi pár vagy család próbálja ki az RTL Klubon képernyőre kerülő műsorban. A Mesés Shiraz Hotelt egy anya-lánya páros tesztelhette. Ágnes, az édesanya úgy gondolta, Petra lányának 18. születésnapjára különleges meglepetéssel rukkol elő.

Ha nem látta a régiógyőztest bemutató adást, akkor bármikor visszanézheti az RTL Most!-on IDE kattintva.

A Mesés Shiraz Hotelt egy anya-lánya páros tesztelhette

Fotó: Interakció Produkció

A verseny ebben a hónapban is szoros volt

Az északkelet-magyarországi régióban indult szálláshelyek közötti verseny elég szoros volt, legalábbis ami a második és harmadik helyezettet illeti. A szintén egerszalóki Villa Cuvée ugyanúgy a voksok 16 százalékát zsebelte be, mint a nyíregyházi Hotel Pangea****, így a szálláshelyek között csak néhány szavazat döntött az előbbi javára.

 

Négy szállodának már biztos helye van a döntőben

AZ ÉV HOTELE 2019 közönségszavazás döntőjében még három szabad hely van, amit három különböző régió nyertese fog betölteni a nézők szavazatai alapján. Tehát a fináléba összesen hét szálloda jut be, amelyek megküzdhetnek AZ ÉV HOTELE vadonatúj díjáért.

Az idei évben eddig döntőbe jutott szállodák:

  • Alföld: Komló Hotel****, Gyula
  • Észak-Dunántúl: Hotel Kapitány****superior, Sümeg
  • Budapest környéke: Hotel Visegrád****, Visegrád
  • Északkelet-Magyarország: Mesés Shiraz Hotel, Egerszalók

 

AZ ÉV HOTELE díj

Fotó: Interakció Produkció

A közönségszavazásról

AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által adományozott Év Szállodája szakmai díj testvérversenye, melyet az MSZÉSZ és az Interakció Produkció szervezésében rendeznek meg. A közönségszavazás lehetővé teszi, hogy az utazók szavazzák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szállodáját, majd a döntőben a régiós nyertesek közül válasszák ki AZ ÉV HOTELE díj nyertesét.

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal – a lánykéréstől a házassági évfordulóig – és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket. Az adásokat követően pedig a Facebookon szavazhatnak az utazók kedvenc szállodájukra.