Új elnököt választott az idén 10 éves Balatoni Kör

Forrás: turizmus.com

 2024. január 19. 14:43

Pach Gábor lett az idén 10 éves Balatoni Kör új elnöke, a tó körüli egyesület a tisztújító közgyűlésen 9 új taggal is bővült.

A Zamárdiban élő Pach Gábor alapító tagja a Balatoni Körnek, eddig alelnökként tevékenykedett az egész évben nyitvatartó, minőségi vendéglátóhelyeket, borászokat összefogó egyesületben.

A Balatoni Kör közel 60 tagja elkötelezett az egész éves balatoni szezon, a minőségi vendéglátás és turisztikai szolgáltatás mellett.

Már nemcsak gasztronómiai szolgáltatók, vendéglátóhelyek és rendezvényhelyszínek, hanem látnivalók, kerékpáros szolgáltatás, sőt kutyás strand is színesíti kínálatukat.

Pach Gábor az idén 10 éves Balatoni Kör új elnöke

Fotó: Pesthy Márton

Most beválasztott új tagjaik között nemcsak közvetlen parti településeken működő egységek vannak, céljuk, hogy a Balaton régió teljes területén jelen legyenek.

Mint közleményükben kiemelik, továbbra is alapvető értékük, hogy vendégeiknek egymást is ajánlják, továbbá, hogy közös rendezvényeket szervezzenek, közös kiadványt készítsenek, és minőségi élményt adjanak a főszezonon kívüli időszakban is.

A 2024-ben 10 éves Kör tagjai úgy vélik, ilyen szellemiséggel és kínálattal bíró civil szerveződés nincs több a magyar turisztikai szektorban.

A tizedik év meghatározó mérföldkő az egyesület életében: ünnepelnek és egyben tudatosabban hívják fel a közvélemény figyelmét a Balatonra.

Emellett szeretnék erősíteni a Balaton kommunikációját, és erősítik a sajtóval való kapcsolatot is, hogy a szezon kezdete előtt objektív híradások lássanak napvilágot a Balatonról.

A Balatoni Kör tagjainak közös kiadványa a Kóstold körbe

Fotó: Pesthy Márton

A tó kiemelkedő európai üdülőhely, ahol egyre magasabb minőségű szolgáltatók működnek, évek óta kiszámítható, magas minőséget nyújtva, ami ár/érték arányban is kiváló.

Közleményükben azt is hangsúlyozzák, hogy idén folytatják a BalatonBor brand erősítését, és idén is megszervezik az Év strandétele versenyt.