Itt vannak a Budapesti Corvinus Egyetem nyílt napjának programjai

Forrás: turizmus.com

 2023. november 29. 11:06

November 30-án a mesterszakokat, másnap az alap- és osztatlan szakokat lehet megismerni a Budapesti Corvinus Egyetem idei ingyenes nyílt napjain.

A november 30-i nyílt napon ismertetik, hogyan változik a mesterszakos felvételi, miképp számítják be a krediteket, szaktájékoztatókat tartanak mind az egyéves, mind a kétéves szakokról. Bemutatják, milyen nemzetközi lehetőségek vannak a corvinusos mesterszakokon és milyen diákszervezetekhez lehet csatlakozni.

A szaktájékoztatókon a marketingtől a vezetés és szervezésig, a gazdaságiviselkedés-elemzőtől a vállalkozásfejlesztésig, a pénzügytől a politikai gazdaságtanig több mint húsz szakról lehet átfogó képet kapni.

A pénteki alapszakos nyílt napon az érdeklődők belekóstolhatnak, milyen a hallgatói élet, megismerhetik az egyetemen működő közösségeket, a nemzetközi lehetőségeket, az ösztöndíjak és a diákhitel feltételeit. Tájékoztatást kapnak az új felvételi rendszerről, a szakfelelősök pedig mindent elmondanak számukra, amit az alapszakokról tudni kell. A szakok oktatói bemutató órákat is tartanak.

Az egyetem külön programmal készül az érdeklődő szülőknek és pedagógusoknak.

Különösen nagy érdeklődésre lehet számítani a Corvinus két új alapszakos képzése – a Filozófia, politika, gazdaság, valamint az Üzleti adattudomány – kapcsán.

Az egyetem november 30-án és december 1-én nyílt napokat tart

Fotó: 123rf.com

Az intézmény - mely a közelmúltban stratégiai megállapodást kötött az ExxonMobil Hungary Kft.-vel - eddigi legnépszerűbb alapszakjait ismertető előadásokra – így a Gazdálkodási és menedzsment, a Kommunikáció- és médiatudomány, a Nemzetközi gazdálkodás, valamint a Nemzetközi tanulmányok területére – idén is sok jelentkezőt várnak.

A részvétel ingyenes regisztrációhoz kötött, regisztrálni és a részletes programról tájékozódni a Corvinus honlapján lehet az alapszakos nyílt nap és a mesterszakos nyílt nap eseményben.