Business Excellence díj 2023: szavazzon a legjobb corporate szolgáltatásokat nyújtó légitársaságra!

Forrás: turizmus.com

 2023. május 25. 11:39

A Business Traveller Hungary magazin szerkesztősége idén 13. alkalommal, 10+1 kategóriában keresi az üzleti turizmus legjobbjait. Ezúttal a legjobb corporate szolgáltatásokat nyújtó légitársaságokat vesszük sorra. Voksoljanak a legjobbakra!

Ahogy azt korábban már beharangoztuk, az idei évben több tekintetben megújul az üzleti turisztikai szektor képviselőit kimagasló minőségben kiszolgáló vállalkozásokat elismerő Business Excellence díj. Legfontosabb célkitűzésünk azonban a kezdetek óta változatlan: keressük azokat a szolgáltatókat, amelyek a szakma és az utazóközönség szerint kimagasló színvonalú szolgáltatásokat nyújtanak az üzleti turisztikai szektor ágazatiban.

A 2023. június 14-én az ÖbölHáz Rendezvényközpontban megtartott ünnepélyes díjátadó gálán 10+1 kategóriában hirdetünk győztest. A korábbi évekhez hasonlóan elismerést kapnak többek között azok a légitársaságok, amely az értékelési időszak alatt a legrugalmasabb és legszélesebb vállalati megoldásokat kínálták az üzleti utazók számára.

Cikkünkből megismerhetik a döntőbe került légitársaságokat, bemutatkozásukat az esemény weboldalán is elolvashatják. Az olvasóink által legjobbnak tartott programra június 4-ig lehet voksolni a Business Excellence 2023 online szavazó felületén.

Döntsék el Önök, hogy a döntőbe jutott légitársaságok közül ki nyújtja a legteljesebb élményt a különleges igényeket megfogalmazó üzleti utazók számára!

 

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!


 

A LEGJOBB CORPORATE SZOLGÁLTATÁSOKAT NYÚJTÓ LÉGITÁRSASÁG kategória jelöltjei

 

Turkish Airlines

Az 1933-ban alakult török légitársaság 1997 óta tart fent bejegyzett irodát Magyarországon. A Turkish Airlines jelenleg 120 országba repül az új isztambuli reptérről, egy meglehetősen fiatal, 414 gépből álló flottával.

A Turkish Airlines jelenleg 120 országba indít járatot az új Isztambulból

Fotó: Facebook

2022-ben 39 százalékkal szárnyalták túl a 2019. évi bevételüket, emellett a Turkish Airlines kínálta a világon a legnagyobb ülőhely-kapacitást a globális szolgáltatók között.

 

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

Qatar Airways

A negyedszázada üzemelő Qatar Airways magas színvonalon kínál üzleti megoldásokat utasai számára. A business utasok a fiatal, kényelmes flottával, világelső prémium osztályon juthatnak el Budapestről több mint 140 úti célra. A kiemelkedő fedélzeti étel- és italválaszték, valamint a kiszolgálás minősége, a szórakoztató eszközök vagy a fedélzeti superwifi teszik még élvezetesebbé a repülést.

Budapestről több mint 140 úti célra repül a Qatar Airways

Fotó: Qatar Airways

A megújult Beyond Business program keretében komoly kedvezményekre váltható pontokat gyűjtenek a kis- és középvállalkozások munkatársai. A Qatar Airways fontos szerepet vállalt a 2022. évi, Dohában megrendezett futball-világbajnokság lebonyolításában.

 

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

Air France – KLM

Az Air France 1933, a KLM pedig 1919 óta tölt be meghatározó szerepet a légiközlekedésben. Az Air France – KLM az Európából induló nemzetközi légiforgalom vezető vállalatcsoportja, amely több mint 300 célállomásra repíti ügyfeleit. A vállalatcsoport elsősorban a párizsi Charles de Gaulle és az amszterdami Schiphol repülőterekkel köti össze a világot.

Az Air France – KLM több mint 300 célállomást tesz elérhetővé

Fotó: Air France – KLM

Az Air France – KLM Flying Blue hűségprogramja több mint 17 millió tagnak nyújt szolgáltatásokat, kedvezményeket. Az Air France – KLM és partnerei, köztük a Delta Air és a Virgin Atlantic a legnagyobb transzatlanti legitársasági szövetség, naponta több mint 340 járatot üzemeltetnek.

 

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 



Nyitókép: 123rf.com