Business Excellence díj 2023: szavazzon a legjobb rendezvényhelyszínekre!

Forrás: turizmus.com

 2023. május 22. 18:55

A Business Traveller Hungary magazin szerkesztősége idén 13. alkalommal, 10+1 kategóriában keresi az üzleti turizmus legjobb szolgáltatóit. Ezúttal a szavazásba bejutott, legjobb budapesti és vidéki rendezvényhelyszíneket mutatjuk be olvasóinknak. Voksoljanak a legjobbakra!

Méret, lokáció, sokoldalúság – a 21. századi rendezvényhelyszíneknek egyre több igénynek kell megfelelniük. A konkrét helyszín kiválasztásában az adottságokon túl az emberi tényező is fontos szerepet játszik, hiszen van, aki jó megközelíthetőséget, mások az egyedi hangulatot tartják elsődlegesnek, de olyan megrendelő is akad, aki a rendezvényt lebonyolító csapat professzionalizmusát sorolja az első helyre a preferenciák közül. A Business Traveller Hungary szerkesztősége ezúttal is az olvasóira bízza a legjobb fővárosi és vidéki rendezvényhelyszín kiválasztását, de hogy segítsünk a döntésben – akárcsak a szállodák esetén –, most is bemutatjuk a legjobbakat.

Cikkünkből megismerhetik a döntőbe került, a szakmai zsűri által a legjobbnak ítélt budapesti és vidéki rendezvényhelyszíneket, bemutatkozásukat az esemény weboldalán is elolvashatják. Az olvasóink által legjobbnak tartott piaci szereplőkre június 4-ig lehet voksolni a Business Excellence 2023 online szavazó felületén.

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

A LEGJOBB BUDAPESTI RENDEZVÉNYHELYSZÍN címre jelöltek

 

Haris Park

A Haris Park Buda egyik meghatározó találkozóhelyévé vált a 2019-es nyitást követően. 2022-ben 250 rendezvényt bonyolítottak le. A céges események mellett számos családi rendezvény, esküvő is bizonyítja a Haris Park sokoldalúságát.

Jelöltünk: Haris Park

Fotó: Haris Park

Ideális lokáció, ősfás kert, magas színvonalú étteremi és cateringszolgáltatás, exkluzív belsőépítészet és kifinomult részletek teszik egyedülálló helyszínné az intézményt.

 

Hungexpo

A 2021-ben zárult revitalizációs program eredményeképpen megújult a Hungexpo teljes területe. A Hungexpo gazdagodott egy emblematikus főépülettel, továbbá felépült két új kiállítási csarnok és egy világszínvonalú, 2000 fős plenáris teremmel és 26 szekcióteremmel rendelkező kongresszusi központ is.

Jelöltünk: Hungexpo

Fotó: Hungexpo

2022-ben második alkalommal rendezték meg itt a Bocuse d'Or európai válogató versenyét. A tavalyi, összesen tíz saját szervezésű kiállítás és 86 hazai és nemzetközi vállalati rendezvény, konferencia, fesztivál, vásár és gála közel 800 ezer látogatót vonzott a Hungexpóra.

 

Millenáris

Bel-Buda kedvenc rendezvényhelyszíne 2001-ben született a Ganz gyárból. A héthektáros természeti környezetben – függőkert, tópartok, fény- és vízjátékok között – elhelyezkedő, indusztriális hangulatú, egykori ipari csarnokok sokoldalú és egyedi atmoszférájú rendezvénytereket kínálnak, amelyek workshopok, céges fogadások, konferenciák és kiállítások mellett akár több ezer fős fesztiválok befogadására is alkalmasak.

Jelöltünk: Millenáris

Fotó: Millenáris

2022-ben a Millenáris kiemelt rendezvénye volt az Álmok Álmodói 20 kiállítás, a Michelin Gála, a Daalarna Fashion Show, a Gourmet Fesztivál és a Business Fest.

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

 

A LEGJOBB VIDÉKI RENDEZVÉNYHELYSZÍN címre jelöltek

 

Etyeki Kúria

A Magyarország top 50 borásza közé tartozó Mérész Sándor vezetésével innovatív, mégis a hagyományok tiszteletén alapuló borászati tevékenységen túl, 2017-től turisztikai üzletággal is rendelkeznek. Három különböző méretű rendezvényhelyszínük az autentikus borospincétől a közel 200 főt befogadni képes méretig terjednek. Közös bennük, hogy természetközeli fekvésűek, ugyanis a borászat Etyek-öreghegyi birtokközpontjában, szőlőtőkék ölelésében találhatók. A rendezvényhelyszínek felszereltsége, a borászat turisztikai csapata és a társult partnerek a legmagasabb igényeket is kielégítik.

Jelöltünk: Etyeki Kúria

Fotó: Etyeki Kúria

Tárgyalások, tréningek, sajtótájékoztatók, termékbemutatók tökéletes helyszíne a borászat, melyeken túl családi események és esküvők részére is kedvelt helyszín. Boraik inspirálta és azok felhasználásával készülő ételeket kínálnak, alapanyagaik többsége környékbeli termelőktől érkezik, ételeik elkészítésénél sem használnak mesterséges ízfokozókat, színezékeket. 2022-ben – többek között – elnyerték az „Agrotrend – Magyarország Legszebb Borbirtoka" címet.

 

Hotel Lycium – Kölcsey Központ, Debrecen

A 2006-ban épült kitűnő adottságokkal rendelkező létesítmény komplex szolgáltatási csomagot kínál, amelyben konferencia- és rendezvényhelyszínt, szállodai vendéglátást, rekreációs és gasztronómiai lehetőségek széles tárát nyújtja az érdeklődők számára. A multifunkcionális rendezvénykomplexum 16 rendezvényteremmel, 3500 m² kiállítói területtel ad teljeskörű szolgáltatást az üzleti utazóknak, akár 1500 főig. Jelentős üzleti előnnyel járhat az épületegyüttes városközponti elhelyezkedése és a kiváló megközelíthetősége.

Jelöltünk: Hotel Lycium – Kölcsey Központ, Debrecen

Fotó: Hotel Lycium – Kölcsey Központ, Debrecen

A széles szolgáltatási paletta révén bármilyen igény egy helyszínen megvalósítható, a sajtótájékoztatótól a konferenciákon, kiállításokon keresztül a protokolláris gálavacsoráig. Évente közel 500 üzleti rendezvény bizonyítja, hogy a kiváló helyszíni adottságok mellett a profi lebonyolító csapat is folyamatos megújulásra képes. 2022-ben a Nagytemplom látványával is megajándékozó tetőterasz , valamint a különleges, tematikus vacsorák sztárchefekkel tartoztak a legkedveltebb szolgáltatások közé. Sárközy Ákos, Segal Viktor, Lázár chef és sok híresség mutatta már meg itt tudását és került közvetlen kapcsolatba a nagyérdeművel.

 

LUA Resort, Balatonfüred

A 2022-ben megnyitott szállodában a vendégek luxusszínvonalon élhetik meg a felnőtt elvonulás lehetőségét. A „kezdő ínyenceknek és haladó hedonistáknak" ajánlott szállodában Omorovicza spa- és többféle wellnesskezelés, háromezer négyzetméteres privát strand, prémium pihenősziget, infinity medence, grillterasz és lebegőstég várja a vendégeket. A nyolc különböző szobatípus mellett a LUA Boutique RoomZ további szobákat kínál a LUA Events multifunkcionális rendezvényterem tetején.

Jelöltünk: LUA Resort, Balatonfüred

Fotó: LUA Resort, Balatonfüred

A tágas terekből álló épület képes flexibilisen befogadni nagy rendezvényeket, konferenciákat, kiállításokat, karácsonyi partykat, esküvőket, de alkalmas lesz workshopok, oktatási programok, sajtótájékoztatók, kihelyezett tárgyalások megrendezésére is. The View by LUA rooftop bárt az északi part kozmopolita hotspotjaként definiálja a szálloda, ahol Pesti István séf szakmai irányításával gasztronómiai élmények is várják a vendégeket.

Szavazzon Ön is az üzleti turizmus legjobbjaira!

 

Az idei évben 10+1 kategóriában hirdetünk győztest. A díjakat 2023. június 14-én az ÖbölHáz Rendezvényközpontban megtartott ünnepélyes fogadás keretében vehetik át a győztesek és a közönségnyertesek, a szűkített listán jelen lévő vállalkozások jelenlétében.



Nyitókép: 123rf.com