Lerántjuk a leplet: itt vannak a Business Excellence díj jelöltjei

Forrás: turizmus.com

 2023. május 15. 15:59

A szakmai zsűri összeállította a Business Excellence díjra felterjesztett vállalkozások szűkített listáját, a legjobbak között korábbi díjátadókról már ismerős nevek és a díjra először felterjesztett szolgáltatók egyaránt szerepelnek. Mutatjuk a legjobbakat.

Amint arról beszámoltunk, szerkesztőségünk több tekintetben megújította az üzleti turisztikai szektor kiemelkedő vállalkozásait elismerő Business Excellence díjat.

Az egyik legfontosabb változás, hogy az idén a szakmai szervezetek delegáltjaiból és az ágazat prominens képviselőiből álló zsűri terjesztette fel a jelölteket. 2023-ban 10+1 kategóriában hirdetünk győztest, újdonságként elismerést kap a Legjobb corporate szolgáltatásokat nyújtó légitársaság, a Legjobb hazánkban szervezett nemzetközi üzleti esemény, a Legjobb üzleticatering-szolgáltató, valamint különdíjasként a Legfenntarthatóbb üzleti turisztikai szolgáltatás is. A nagyszabású esemény apropóján új honlap készült.

2023-ban 10+1 kategóriában hirdetünk győztest

Fotó: Turizmus.com

Lássuk, kiket tartott a szakmai zsűri kategóriájuk legjobbjainak!

Legjobb budapesti business hotel: Kempinski Hotel Corvinus Budapest, Hotel Moments Budapest, Barceló Budapest, Budapest Marriott Hotel

Legjobb vidéki business hotel: Castellum Hotel Hollókő, Four Points by Sheraton Kecskemét, Hotel Azúr Siófok, Hunguest BÁL Resort

Legjobb budapesti rendezvényhelyszín: Hungexpo, Haris Park, Millenáris

Legjobb vidéki rendezvényhelyszín: Etyeki Kúria, Hotel Lycium - Kölcsey Központ Debrecen, LUA Resort Balatonfüred

Legjobb hazánkban szervezett nemzetközi üzleti esemény: ASTA River Cruise Expo, Bocuse d'Or Europe 2022, 19. FINA Világbajnokság, 20th ESE Biennial Congress (European Society of Endodontology)

Legjobb mobilitási szolgáltató: Sixt Rent a Car, Hertz-Mercur Rent a Car, Share Now

Legjobb corporate szolgáltatásokat nyújtó légitársaság: Qatar Airways, Turkish Airlines, Air France-KLM

Legjobb üzleti utaztató: OTP Travel, JET Travel, Weco-Travel

Legjobb új piaci szereplő: Korean Air, White Raven Skybar & Lounge (Hilton Budapest), Wenckheim-kastély (Szabadkígyós)

Legjobb üzleticatering-szolgáltató: Budapest Party Service, Eventrend Group, Terra Catering

Legfenntarthatóbb üzleti turisztikai szolgáltatás: GreenGo Car Europe, HighVibes, Twentysix Budapest

A shortlistre felkerült jelöltek közül a szakmai zsűri fogja kiválasztani a kategóriagyőzteseket, olvasóink pedig a május 16-án induló online szavazáson adhatják le voksukat a közönségnyertesekre.

Szavazok a kategóriák legjobbjaira! >>>


A Business Excellence díj saját weboldalán már elérhető a legjobbak közé bekerült vállalkozások bemutatkozása.

A szakmai zsűri, illetve a közönség által legjobbnak ítélt vállalkozások – tehát kategóriánként 1-1 vállalkozás – a 2023. június 14-én az ÖbölHáz Rendezvényközpontban megtartott ünnepélyes fogadás keretében vehetik át a legjobbaknak járó elismerést.