Gyulai szállodát másol le Szentgotthárd új butikhotele

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2020. február 12. 15:11

A beruházó Jola Holding 25 szobás butikhotelt és 90 fős éttermet alakít ki egy 10 éve bezárt étterem helyén, a gyulai Komló Hotel mintájára.

A St. Gotthard Spa & Wellness komplexumtól mindössze 20 méter távolságra található Kolostor Étterem 10 éve zárta be kapuit. Az elhagyott épület a közelmúltban új tulajdonosra talált: a Jola Holding fantáziát látott felújításában, falai között egy legalább négycsillagos, 25 szobás szállodát és kültéri terasszal csábító, 90 férőhelyes éttermet alakít ki.

Az átalakítási munkálatok áprilisban megkezdődhetnek, és a tervek szerint 2020 második felében már meg is nyithatja kapuit az új szálláshely. Kialakításában és berendezésében teljes egészében a gyulai Komló Hotel mintáját követik, az új épületet is az art deco stílus jellemzi majd.

Az új butikhotel kialakításában és berendezésében teljes egészében a képen szereplő gyulai Komló Hotel mintáját követi

Fotó: komlohotelgyula.hu

Az új tulajdonosok további terjeszkedésben és brandépítésben gondolkodnak, ezért a közelmúltban megnyitott, szombathelyi éttermük is a Komló nevet viseli, ennek berendezése szintén a gyulai hotelben megismert stílust követi.

A Jola Holding főtevékenysége egyébként az építőipari kereskedelem, Magyarországon 40, Szlovákiában 2, Ausztriában 3 üzletet üzemeltetnek.

A cégcsoport három esztendeje van jelen a szállodapiacon: égiszük alá tartozik a gyulai Komló Hotel, az üzleti szegmensre specializálódott szombathelyi Forum Hotel, a Torony településen lévő 25 szobás Marcus Hotel, valamint a Sé nevű településen található Charlie Étterem és Panzió Sé.

A szentgotthárdi szálloda az ötödik szállásegységük lesz, de a terveik között szerepel egy újabb szálláshely megnyitása is Magyarországon.