Check-in otthonról: nincs több várakozás a recepción

Forrás: turizmus.com

 2022. május 16. 17:06

„Ha az okmányolvasást a vendég még érkezés előtt elvégzi a GoodID-val, az jelentősen lerövidítheti a check-in folyamatát” – hangsúlyozta Kecskés-Kiss Katalin, a Hotel Wellamarin szervezetfejlesztője.

Elmondása szerint a GoodID Scanner bevezetése mellett szólt a fejlesztő cég felkészült terméktámogató csapata és a GoodID-nál most elérhetővé vált távoli okmányátadás funkció is.

Nézzük meg közelebbről, milyen könnyebbséget jelent a májusban bevezetésre került új szolgáltatás.

●        Check-in – még indulás előtt

A távoli check-in funkcióval a vendégek előzetesen jelentkezhetnek be a szállásra saját okmányadataik megosztásával, így érkezéskor a szállásadónak nem kell azok beolvasásával bajlódnia.

●        Vendégérkeztetés a szállásadó jelenléte nélkül

A GoodID-val a vendégek egy szelfi segítségével a személyazonosságukat is igazolhatják. A szállásadónak csak össze kell hasonlítania az okmányon lévő képet a szelfivel.

●        Csoportos okmányátadás – gyorsan és egyszerűen

Saját eszközével beolvashatja a többi vendég iratait is, és megoszthatja azokat a szálláshelyi GoodID Scannerrel.

●        Önkiszolgáló bejelentkezés várakozás nélkül

Nincs több sorban állás érkezéskor – a szállodába a vendégek maguk is bejelentkezhetnek olyan szálláshelyekre, ahol mobiltelefonnal vagy QR-kóddal lehet a szobaajtót nyitni.

Nincs több sorban állás érkezéskor a szálloda recepcióján

„Három évvel ezelőtt a GoodID a Magyar Nemzeti Bank elvárásainak megfelelő szelfis azonosítással mutatkozott be a pénzügyi piacon. Ezen a megoldáson alapul a GoodID Scanner távoli okmányátadás funkciója is” – emeli ki Deák András, az ID&Trust üzletfejlesztési vezetője.

A megoldást 2021-ben a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Termék Innovációs Díjjal jutalmazta. Jelenleg kilenc PMS-szolgáltatónál elérhető, közel 700 szálláshely használja, és már több mint 400 ezer olvasást végeztek rajta.

Próbálja ki, és fizessen elő itt – most kedvezménnyel!

(X)