Újabb szállodai skybar nyílt Budapesten, most a IX. kerületben

Forrás: turizmus.com

 2024. május 16. 14:17

Átadták Budapest legújabb skybarját, a Cloud IX-t a – WING Liberty épületében megvalósult – ibis&Tribe Budapest Stadium Hotelben.

Május 15-én ünnepélyes keretek között átadták az ibis&Tribe Budapest Stadium Hotel panorámás, Cloud IX skybarját, így a szálloda a soft openinget követően immár teljes szolgáltatáspalettájával várja látogatóit.

A Cloud IX nevéhez méltó módon, a Liberty kilencedik emeletén kapott helyet. Az akár 120 fő befogadására alkalmas tetőbárt egyedi hangulatú belsőépítészet, megválogatott food & beverage kínálata és a Tribe-signature koktélok teszik igazán vonzó célponttá. A skybar nemcsak a szállóvendégnek, hanem minden érdeklődő számára nyitva áll, kutyabarát és akadálymentesített helyszín. Napközben privát eseményeknek ad otthont, 17 és 23 óra között pedig a szofisztikált falatoké és a koktéloké a főszerep.

A Cloud IX nevéhez méltó módon a kilencedik emeleten kapott helyet

Fotó: ibis&TRIBE Budapest Stadium Hotel

„A panorámás tetőbár tökéletes helyszín a kikapcsolódásra vagy a munka utáni koccintásra, vendégeink különleges koktélokat kóstolhatnak a hangulatos naplementében" – mondta Vetlényi Dániel, az ibis&Tribe Budapest Stadium Hotel igazgatója.

Amint arról korábban beszámoltunk, a szálloda 332 szállodai szobát foglal magában, amelyeken az ibis és Tribe márkák egyenlő arányban osztoznak.