Hivatalosan is megnyílt a D8

Forrás: turizmus.com

 2018. november 20. 15:02

Nem nehéz megjósolni, hogy 3 csillagos besorolását meghazudtolva, a jövőben a főváros egyik legsikeresebb háza lehet a D8.

November 20-án, hivatalosan is megnyílt a D8, a 121 szobás, 3 csillag szuperior besorolású ház, a Dorottya utca 8 szám alatt, Budapest belvárosában.

A ház, amely a soft opening óta gyakorlatilag telt házzal üzemel, nem csak belsőépítészeti megoldásaiban trendi és fiatalos, hanem, szolgáltatásaiban is. Semmit nem akar eladni a vendégnek - elsősorban, a fővárosban 1-2-3 napot töltő üzletembereknek, vagy egyéni városlátogatóknak -, mint amire tényleg szükségük van. Kényelmes szobák, térítésmentes wifi, kávésarok és reggeliző (a reggeli nem kötelező, hanem külön fizetendő), lobby bár, s ami a lényeg, központi elhelyezkedés várja a vendégeket.

Belépéskor a ház szlogenje fogadja a vendéget

Fotó: D8

A megnyitón Kenyeres Sándor tulajdonos, Szénási Zsolt, a D8 Hotel Kft. ügyvezetője, valamint, Flesch Tamás, a házat üzemeltető Continental Group igazgatója üdvözölte a vendégeket.

Balról jobbra Flesch Tamás, Szénási Zsolt és Kenyeres Sándor

Fotó: turizmus.com

Flesch Tamás többek között elmondta, hogy a Continental Group eddigi legnagyobb, és sikerre ítélt szállodája (a Hotel Parlament,  a -Palazzo Zichy, a -Moments és a -Clark után) szinte még el sem készült, máris bővül, egy, 50-60 személyes konferenciateremmel.

Flesch Tamás elmondta még a megnyitó este résztvevőinek, hogy a ház különlegesen finom reggelit kínál majd, ugyanakkor főétkezésekre nem kínál saját konyhát, ezért, a "szomszédos" Corvinus Kempinski ételkínálatát élvezhetik a fogadás alkalmával.