Június közepén újranyit a Danubius Hotel Gellért is

Forrás: turizmus.com

 2021. június 02. 11:49

Június 14-től újra várja a vendégeket a Danubius Hotel Gellért Budapesten. Különböző kategóriájú fővárosi szállodái megnyitása mellett vidéken a cégcsoporthoz tartozó összes szálloda már üzemelni fog a hónapban, beleértve a városi, wellness- és gyógyszállodákat is.

A Hotel Gellért június 14-én, hétfőn nyitja meg újra kapuit a vendégek előtt, a szálloda földszintjén található, tágas terasszal hívogató Gellért Sörözővel együtt. A szálloda összefogásban a Gellért Fürdővel közös csomagajánlatokkal, rugalmas lemondási lehetőséggel, maximális biztonsággal várja vendégeit – közölte a turizmus.com-mal a Danubius Hotels.

A Gellért Söröző & Brasserie már ezen a hétvégén kitárja kapuit a gasztronómia iránt érdeklődők előtt: június 3. és 6. között a Serfőző Biergarten elnevezésű sörfesztiválra várja a látogatókat. A sörkóstolók mellett, sörrel készült ételekkel, klasszikus bajor fogásokkal is készülnek.

„A Gellért a 2020-as nyári szezonban is igen keresett volt. A tavaly nyári pozitív tapasztalatok alapján arra számítunk, hogy a patinás szálloda hírneve és a fürdő elérhetősége kellő vonzerőt jelent majd a belföldi utazók számára idén is. Bízunk a határnyitásban és a nemzetközi sportesemények iránti érdeklődésben, így várjuk a nemzetközi kereslet élénkülését is" – mondta el Liptai Judit, a Danubius Hotels értékesítési és marketingigazgatója.

A belföldi utazóknak is jó választás lehet ezen a nyáron az ikonikus Gellért a történelmi fürdő mellett

Fotó: Danubius Hotels

A lánc városi szállodái közül a győri Rába, a budapesti Helia és a Radisson Blu Béke már fogadja a vendégeket. A kínálat szélesítése érdekében júniustól pedig további szállodákat nyit meg a cégcsoport a fővárosban. A belvárosi Danubius Hotel Erzsébet és a zöldövezetben fekvő Ensana Thermal Margitsziget június 1-től nyitott meg, míg a Hilton Budapest a Budai Várnegyedben június 14-től várja a Budapestre látogatókat.

A Bükön, Balatonfüreden, Hévízen és Sárváron már újraindult szállodák után további szállodanyitásokat terveznek június folyamán vidéken is: június 10-től a balatonfüredi Danubius Hotel Annabella, június 18-tól pedig az all inclusive hévízi Ensana Thermal Aqua is várja feltöltődni vágyó vendégeit. Ezekkel a házakkal együtt minden vidéki wellness- és városi Danubius- és Ensana-gyógyszálloda megnyílik júniusban, válaszul a növekvő belföldi igényekre. A kedvező csomagajánlatok mellett rugalmas foglalási feltételekkel, megújult szolgáltatásokkal és különleges programokkal várják a vendégeket – tudatta a vállalat.