Új designer szállodát nyit a Marriott Rász el-Haimában

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 18. 14:44

A Mariott bejelentette, hogy megnyitja az első W Hotelt az Egyesült Arab Emírségek legészakibb tagjában, Rász el-Haimában. A hosszú homokos tengerpartjairól híres Al-Marjan sziget eddig is a turisztikai befektetések kiemelt célpontja volt, ám a W Hotel igazi különlegességnek ígérkezik.

Az Al Marjan-sziget az Emírségek egyik kedvelt üdülőhelye, ahol 23 km hosszú vízfelület, háttérben az Arab-félszigettel és a Jais-hegységgel gondoskodik a felejthetetlen nyaralási élményekről – olvasható a Rász el-Haima Turisztikai Hivatal közleményében.Ebben a környezetben nyílik meg a Marriott International ikonikus márkája, a W Hotel, amely a Dalands Holdinggal együttműködve 2027 elejétől várja majd a vendégeket.

Pár év múlva megnyílhat az első W Hotel Rász el-Haimában

Fotó: Marriott

 

A szálloda mind a 300 szobája és lakosztálya tengerparti kilátást ígér, emellett a szállodában olyan különleges terek is helyett kapnak, mint a WET terasz, a W Lounge, az AWAY Spa, FIT fitneszközpont, valamint három étterem és üzlethelyiség.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a Marriott immár a második vendéglátóipari komplexumát, de az első W Hotelét nyitja meg az Al Marjan-szigeten. Ezzel nemcsak a régió turisztikai, hanem a befektetői vonzerejét is tovább tudjuk erősíteni a nemzetközi piacon" – mondta Abdulla Al Abdouli, a Marjan vezérigazgatója.