Év végére teljesen megújul a Hungexpo melletti toronyszálloda

Forrás: turizmus.com

 2024. június 07. 10:18

Folyamatos üzemelés mellett újul meg teljesen a budapesti Mellow Mood Hotelshez tartozó, négycsillagos Expo Congress Hotel. Az átalakítások a szobákat, a belsőtereket, a lobbit és a sky bart is érintik.

A Mellow Mood Hotels még 2020-ban indította el szállodamegújítási tervét, amely most az Expo téren folytatódik, az Expo Congress Hotel teljes felújításával. A cégcsoport látványtervekkel mutatta be az új koncepciót, melyeken látszik, hogy a korábbi harsány színeket és vörös falakat letisztultabb, barátságosabb pasztell árnyalatok váltják fel.

A lobby látványterve

Fotó: Mellow Mood Hotels

A munkálatok idén májusban kezdődtek meg és az épület szakaszosan, szintenként újul meg, így a szálloda zavartalanul, folyamatosan üzemel. Az első emelet átadása már a napokban megtörténik.

expohotel

A korábbi harsány színeket és vörös falakat letisztultabb, barátságosabb pasztell árnyalatok váltják fel

Fotó: Mellow Mood Hotels

„Az Expo Congress Hotel portfóliónk egyik legsikeresebb, ám idősebb tagja. A Hungexpo megújulása minket is inspirált a fejlődésre. Olyan szállodát fejlesztünk, amely minden modern elvárásnak megfelel mind megjelenésében, mind felszereltségében” – nyilatkozta Turbucz Ádám, a Mellow Mood Hotels cégcsoport általános igazgatója. A szobák mellett a lobbi, az étterem és a sky bar is megújul.

 

Tudatos tervezés mentén újulnak a szállodák

A 2020-ban indult szállodamegújítási terv keretein belül ez már a harmadik olyan egység a cégcsoport portfóliójában, amely teljes felújításon esik át. Elsőként a korábbi Atlas City Hotel újult meg 2020-ban, amely Impulso Fashion Hotel néven, kategóriát váltva, négycsillagos szállodaként nyitotta meg újra kapuit.

Ezt a Váci utcai Cosmo City Hotel követte, amely szintén eggyel magasabb kategóriába lépve Alta Moda Fashion Hotelként üzemel a felújítás után. A munkálatok során nem feltétlenül csak a design és az arculat változik, hanem – ahol szükséges – jelentős épületgépészeti fejlesztéseket is végrehajtanak, hogy megfeleljenek a jelen kor elvárásainak.

expohotel

Az átalakítás a sky bart is érinti

Fotó: Mellow Mood Hotels

„Stratégiai fontosságú, hogy frissen tartsuk a portfoliónkat, hiszen hosszú távon relevánsak akarunk maradni a piacon. Ezt folyamatos korszerűsítéssel és a jelen igényeit kielégítő termékekkel és szolgáltatásokkal tudjuk elérni” - tette hozzá Turbucz Ádám.

 

Fókuszban a corporate és a bleisure utazók

Az Expo Congress Hotel felújításának célja az üzleti utazók kiszolgálásának erősítése. A szálloda egyik legnagyobb előnye a kiváló lokáció, hiszen a Hungexpo bejárata mindössze egy perc sétára található.

Ilyen lesz étterem

Fotó: Mellow Mood Hotels

„A vendégeink jelentős része a Hungexpóban vagy a szállodánkban megrendezett konferenciákra, kiállításokra érkezik. Ennek az igényes, sokat utazó vendégkörnek olyan magas színvonalú szolgáltatásokat kell nyújtanunk, amelyek minden szempontból meggyőzik őket és partnereiket, hogy mi vagyunk a legjobb választás” – tette hozzá Veégh Máté, a cégcsoport általános igazgatóhelyettese és üzemeltetési igazgatója.