Flesch Tamás kapta a Budapest Turizmusáért Díjat

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 27. 19:40

A magyar szállodaipar meghatározó szereplőjének, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elnökének munkásságát ismerte el a főváros.

A Budapest Turizmusáért Díjjal elismerték mindazokat az erőfeszítéseket, melyeket a szakmában 40 éve tevékenykedő szakember a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnökeként és tiszteletbeli elnökeként a szektorért tett az évek során, többek között a Covid és az energiakrízis alatt – hangzott el a Fővárosi Turisztikai Kerekasztal ülése után megtartott díjátadón.

"A turizmusban dolgozók soha nem alszanak, a nap minden szakaszában a vendégek rendelkezésére állnak. Flesch Tamásnak hosszú évtizedes munkája van abban, hogy a szakma valóban ne aludjon, és ne aludjon ki az a fény sem, mely folyamatosan előre viszi a hazai turizmust" – hangsúlyozta méltatásában  Bősz Anett humán területekért felelős főpolgármester-helyettes. Hogy a szállodaiparban a backstage mennyire nem csillog, azt csak a szakemberek tudják, tette hozzá, és megköszönte a szakembernek a háttérben töltött hosszú évtizedeket.

„Egész pályafutásom során úgy gondoltam, hogy bármely eredmény, amit elérünk, közös csapatmunka. A díjat saját csapatommal és a szövetség tagjaival is meg kell osztanom" – emelte ki meghatottságának hangot adva Flesch Tamás. Hozzátette, hogy az elmúlt három évben a front sem volt csillogó, de az egész magyar turizmus és Budapest is visszatért oda, ahová vissza kellett térnie.

Bősz Anett, Flesch Tamás és Faix Csaba a díjátadón (balról jobbra)

Fotó: Pelikán János / kepszerk.hu

Budapest előtt elképesztő lehetőség áll, számos infrastrukturális fejlesztés fog megvalósulni, ami segítheti a jó eredményeket. „A legfontosabb feladat, hogy csillogó szemel adjuk át a lelkesedést a fiataloknak" – mondta, hangsúlyozva azt is, hogy nagyon jó érzés 40 év után is szeretni a szakmát.