Hamarosan kiderül, kik kerültek fel a Business Excellence díj szűkített listájára

Forrás: turizmus.com

 2024. május 15. 13:22

A Business Excellence díj egyik idei újítása hogy a különböző kategóriák díjai pályázat benyújtásával szerezhetők meg. A pályázatok már a szakmai szervezetek delegáltjai és az ágazat prominens képviselőiből álló zsűri előtt vannak, és hamarosan kiderül, kik kerülnek fel a szűkített listára.

Ahogyan korábban bejelentettük, szerkesztőségünk idén számos újítást vezetett be a Business Excellence díjjal kapcsolatban, amely az üzleti turisztikai szektor kiemelkedő szolgáltatásait nyújtó vállalkozásait ismeri el.

A rekordmennyiségű benyújtott pályázatot jelenleg a szakmai szervezetek delegáltjai és az ágazat prominens képviselőiből álló zsűri értékeli, rangsorolja, és meghatározza a shortlistre, vagyis a szűkített listára javasolt vállalkozásokat, valamint dönt a szakmai díj odaítéléséről is.

Minden kategóriában az első három legjobbnak ítélt pályaművet a Turizmus Kft. közönségszavazásra bocsátja, így a szakmai díj mellett közönségdíj is elnyerhető.A nagyközönség a shortlist kihirdetését követően, május 23-tól a www.business-excellence.hu oldalon adhatja le szavazatait a kategóriák jelöltjeire.

Azt, hogy ki került a legjobbak közé, hamarosan eláruljuk. Addig is érdemes figyelni felületeinket, hiszen a Turizmus.com, valamint a Business Excellence díj saját weboldalán az idén is bemutatjuk a legjobbak közé bekerült vállalkozásokat.

buex_2023

A nagyközönség a kategóriák legjobbjaira a shortlist kihirdetését követően, május 23-tól szavazhat

Fotó: Grósz Balázs/Turizmus.com

Ahogy korábban beszámoltunk róla, az idei évben 10, régi és új kategóriában hirdetünk győztest. A két új kategória a Legjobb bleisure utaztató és a Leginnovatívabb turisztikai AI-megoldást kínáló szolgáltatás, illetve ismét helyet kapott a kategóriák között a Legjobb külföldi és a Legjobb belföldi desztinációs marketing szolgáltató.

A díjakat június 12-én a Birdie Events – Continental City Golf Clubban  megtartott ünnepélyes fogadás keretében vehetik át a nyertesek.

A rendezvény Gyémánt fokozatú támogatója:

Az Amadria Park Horvátország tengerpartján található, családi örökségből szőtt szállodalánc, amely luxusszállásokat kínál Zágrábban, Šibenikben és Opatijában családoknak, a gasztronómia szerelmeseinek és MICE-utazóknak egyaránt.

A rendezvény cateringtámogatója:

.