Tanácsadó testület segíti a Hilaris Hotels regionális terjeszkedését

Forrás: turizmus.com

 2024. június 03. 12:44

Szakmai tanácsadó testületet állított fel a regionális turizmusfejlesztés támogatására a Hilaris Hotels. A tanácsadó testület tagjai a turizmus, ingatlanfejlesztés, marketingkommunikáció és bankszektor elismert szakemberei – közölte a szállodalánc.

A tanácsadó testületnek kiemelt szerepe lesz a Hilaris Hotels stratégiai irányításának támogatásában, tagjainak közös küldetése, hogy szakértelmüket felhasználva a Hilaris nemcsak szállodamárkaként és -láncként fejlődjön, hanem katalizátorként is működjön a magyarországi, valamint a környező régiók turizmusának fejlődésében. Minden egyes tag széleskörű tapasztalatot, gazdag tudást és egyedi nézőpontot képvisel – már korábban is sokszorosan hozzájárulva a turizmus fejlődéséhez – írták a közleményben.

A testület elnöke Zsuffa Ákos, alelnöke Békefi Veronika. Tagjai: Breier László, Debreczeni Róbert, Fintha-Nagy Ádám, Horváth Péter, Jakab Róbert, Papp-Váry Árpád, Schmatovich Bence, Tikos-Nagy Csaba, Veszelovszky László, Závodszky Zoltán. A testület munkájában állandó meghívottként részt vesz a szállodákat tulajdonló Peter’s Consulting részéről Minárik Ferenc ügyvéd és Rózsahegyi Zsanett pénzügyi és akvizíciós vezető, valamint a Hilaris Hotels szállodáit üzemeltető menedzsment tagjai: Pázmándy Szilvia értékesítési és marketingigazgató, Bibók Roland pénzügyi igazgató, Tikos Gergő fejlesztési igazgató, Valenta Zsolt üzemeltetési igazgató, Krausz Gábor executive séf, valamint Panyi Zsolt és Geiger Violetta szállodaigazgatók.

Csoportkép a szakmai tanácsadó testületről

Fotó: Hilaris Hotels

A tanácsadó testület céljai:

  • Együttműködés a helyi és nemzeti turisztikai hivatalokkal a régió kulturális, történelmi és természeti értékeit kiemelő vonzó turisztikai kínálat kialakítása és népszerűsítése érdekében.
  • A Hilaris Hotels stratégiai terjeszkedésének irányítása új helyszíneken, biztosítva, hogy minden egyes új ingatlan átgondoltan illeszkedjen a koncepcióba és környezetébe, erősítve a helyi közösségeket, miközben megőrzi örökségüket, hagyományaikat.
  • A legmodernebb technológiák és fenntartható vendéglátási gyakorlatok bevezetése a szállodaüzemeltetésben a vendégélmény és az üzemeltetési hatékonyság javítása érdekében.
  • Regionális kapcsolatok kialakítása a fejlesztésben és üzemeltetésben érdekelt felekkel, köztük a helyi önkormányzatokkal, vállalkozásokkal és közösségekkel a régió gazdasági fejlődésének támogatása érdekében.
  • Új minőség felállítása a személyre szabott, prémium szállodai kategóriában.

"Megtiszteltetés számunkra, hogy ilyen kiváló szakemberek csoportja állt a Hilaris Hotels ügye mellé – mondta Zentai Péter, a Hilaris Hotels alapítója. – Szakértelmük és látásmódjuk felbecsülhetetlen értéket képvisel, amely nemcsak a Hilaris márka értékét növeli, hanem a közös munka során, reményeink szerin, tartós hatást fogunk gyakorolni a magyar turizmusra."