Új szállodaláncot létesít Zentai Péter, a gasztrokoncepcióért Krausz Gábor felel

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 18. 11:44

A Peter’s Consulting saját üzemeltetésben lévő prémium szállodáit önálló márkanév alatt, Hilaris Hotels néven szállodalánccá alakítja. Több osztrák ház mellett idetartozik a LifeStyle Hotel Mátra is.

A muraui Relax Resort Kreischberg, az Alpenblick Kreischberg és Waldschlössl hotelek, a felújítás alatt álló Seppenwirt hotel és rendezvényház, valamint a Mátrában található LifeStyle Hotel Mátra az induló brand első tagjai. Korábban megírtuk, hogy a két muraui hotelt 2023 elején, a mátraházai szállodát pedig nyáron vásárolta meg a cég a BDPST Grouptól, amely átpozicionálta portfólióját és a luxus szegmenst célozta meg.

„A Hilaris szó jelentése jókedv, derű – szeretnénk, ha a szállodáinkba látogató vendégeink pozitív élményekkel feltöltődve, boldogan és elégedetten töltenék el a kikapcsolódásra szánt időt" – magyarázta a névválasztást Zentai Péter, a Peter’s Consulting tulajdonos-ügyvezetője a lapunkhoz eljuttatott közleményben.

A LifeStyle Hotel Mátra is induló brand tagja

Fotó: Hilaris Hotels

A hagyományos, vendégközpontú megközelítésen túllépve, az emberközpontúságra épül az új szállodai márka – emelték ki a közleményben.

„Mi nem csupán ügyfélként tekintünk a vendégeinkre. Pontosan ezért olyan élményeket szeretnénk nyújtani, amelyek túlmutatnak a hagyományos vendéglátáson, személyre szabott és egyedi kikapcsolódást ajánlunk. Innovatív, Magyarországon eddig nem ismert megoldásokat vezetünk be a szállodaüzemeltetés minden területén, és ami a legfontosabb, elkötelezettek vagyunk abban, hogy a lehető legszélesebb vendégkör számára elérhetővé tegyük a Hilaris-élményt” – tette hozzá.

Az új szállodalánc gasztronómiai koncepciójának kidolgozására Krausz Gábort kérték fel, aki executive séfként összefogja és megújítja a szállodalánc gasztronómiáját. Annyit máris elárult a terveiről, hogy a brand minden szállodája egyedi konyhát visz majd, amelyek ötvözik a helyi gasztronómiai hagyományokat, a lokális alapanyagokat és az egészségtudatos táplálkozási trendeket.

A brand egyik osztrák szállodája, a Hotel Relax Resort Kreischberg

Fotó: Hilaris Hotels

A tulajdonos-ügyvezető megfogalmazta a minőségi turizmust érintő elvárásait is, amely a fenntartható fejlődésen túl, egyfajta küldetés is: „Célunk az, hogy egy olyan minőségi szálloda- és rendezvényhelyszín-portfoliót alakítsunk ki hazánkban és a környező országokban, amely az adott régió turisztikai fejlődéséhez, és ezzel a munkahelyteremtéshez is hozzájárul”.