Hilton elegancia a kor technikájával

Forrás: turizmus.com

 2017. június 01. 22:36

Ami önöket most elkápráztatja, az a külcsín, de ígérjük, méltó lesz ehhez a belbecs is – mondta köszöntőjében Kovács Balázs, a Hilton Budapest felújított báltermének avatásakor.

Kovács Balázs vezérigazgató, Danubius Hotels


Ha valakinek épület, vagy rendezvényterem felújításhoz szakmai tanácsra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal – egészítette ki a Danubius Hotels vezérigazgatóját Árvai Zoltán a Budapest Hilton igazgatója, aki viccből mondta, de komolyan gondolta, hogy jártasságot szereztek a munkálatokban.

Árvai Zoltán szállodaigazgató, Hilton Budapest


A Budapest Hilton felújításának első üteméről már beszámoltunk, ezúttal a második ütem 93 szobájának és a rendezvény szint termeinek 3,5 milliárd forintot felemésztő felújítását tapasztalhatták meg a vendégek.

A három részre osztható, 520 négyzetméteres bálterem és a vele egy szinten lévő különtermek nem csak látványban, hanem tartalomban is megújultak. Hang és fénytechnikában mindent tudnak a termek, ami elvárható egy exkluzív rendezvényhelyszíntől – tudhattuk meg.

A technikai részleteket jól szemlélteti, hogy több mint 200 km új kábelt építettek be, azért, hogy működjenek a nagy felbontású projektorok, a kényes ízlésűeket is kielégítse a hangtechnika, valamint a lehető legkülönbözőbb tematikájú rendezvényeknek legyen kielégítő a világítás, illetve a fényeffektusok.

Szentléleky-Szabó Ágnes (pr manager, Danubius City Division), Kőnig Erika (marketing igazgató Danubius City Division), Pap Mária (turisztikai divízió vezető, BFTK)


A Hilton Budapest június elsejei rendezvényére meghívást kaptak a kiemelt corporate és turisztikai partnerek. A vendégeket nem a hagyományos értelemben vett büfépultokhoz invitálták, hanem különböző tematika szerint felépített gasztro állomásokra, ahol a vegetáriánusok ugyanúgy megtalálhatták kedvenc falatjaikat, mint a húsimádók, vagy a tengeri finomságok kedvelői.

László György (corporate chef, Danubius Hotels), Niklai Ákos (tiszteletbeli elnök, MSZÉSZ)


A Hilton odafigyelt arra is, hogy a háttérzenét Rakonczai Imre szolgáltassa, a koncert szerű műsort pedig a Budapest Bár adja.

A Gombák és tengeri finomságok állomása

Húsimádók állomása

Csokoládés varázslatok a központi cukrászat jóvoltából