Augusztustól már részlegesen nyitva lehet a Silvanus Hotel

Forrás: turizmus.com

 2024. március 14. 10:38

Részlegesen, két emeleten már augusztusban, a teljes épületben pedig szilveszterre tervez ismét vendégeket fogadni a múlt hét végén súlyos tűzkárt szenvedett Silvanus Hotel Visegrád.

Július 31-ig biztos, hogy a teljes ház zárva lesz, de augusztus 1-jétől részleges nyitvatartást terveznek az első és második emelet megnyitásával, szilveszterre pedig a teljes ház újranyitását tervezi a visegrádi szálloda – tudta meg a Szallas.hu-val egyeztetett tulajdonosi terveket a Silvanus Hotellel kapcsolatban a függőben lévő foglalásokról érdeklődve a Világgazdaság.

A súlyos tűzkár miatt zárva tartó Silvanus Hotelbe korábban közvetlenül a Szallas.hu-n keresztül érkezett,  július 31-ig bent lévő foglalások esetén azonos áron átcsekkolhatnak augusztus 1. és december 23. közöttre máshova, vagy visszakapják a befizetett előleget és a kötbért is – tájékoztatott Kelemen Lili, a Szallas.hu sajtószóvivője.

Időközben ellenőrizték és összesítették a Szallas.hu silvanusos foglalásait, amiből összesen 61 olyan van, amihez tartozik előleg, és az érkezés július 31-ig szól.

A szállodában foglalással rendelkező vendégek átcsekkolhatnak egy későbbi időpontra, vagy visszakérhetik a befizetett összeget

Fotó: Hotel Silvanus/Facebook

A Szallas.hu silvanusos foglalásainak pénzügyi részét kétféle módon tudják rendezni:

  • a vendég dönthet úgy, hogy későbbi dátumra módosítja foglalását,
  • vagy ha nem szeretne egy távolabbi dátumra foglalni, akkor a befizetett összeget visszautalják és a foglalást lemondják.

 

A Szallas.hu oldalon a hotel lezárta a kapacitásait egy évre előre, és korlátozottak a hozzáférési lehetőségek, de amint hozzáférnek a Hostware rendszerükhöz (PMS), a vendégeket is tájékoztatni fogják– ez már valószínűleg el is kezdődött.

Visegrádon és környékén még több mint száz szabad szállás várja az oda készülő vendégeket a hétvégén és a közeli hetekben.