Idén is lesz housekeeping konferencia, fókuszban a munkaerő és a környezetvédelem

Forrás: turizmus.com

 2024. február 08. 12:11

Második alkalommal rendezik meg a Housekeeping Konferenciát március 19-én Budapesten a Fortuna Hajón. Idén új partnerek bevonásával igyekeznek az eseményt még tartalmasabbá tenni.

A konferencia mottója (Egy csónakban evezünk) kiemeli a szakma összetartozását és az együttműködés fontosságát. A kerekasztal-beszélgetésre és tapasztalatcserére budapesti szállodák housekeeping vezetőit várják.

A konferencia egyik fő témája a munkaerő-problémára adott megoldások és tapasztalatok, valamint az elegendő és jó minőségű munkaerő megtartásának módszerei. A környezetvédelem szintén kiemelt téma, különös tekintettel a szelektív hulladékgyűjtés lehetőségeire a housekeeping területén.

Az eseményre várják a budapesti hotelek housekeeping vezetőit

Fotó: 123rf.com

A résztvevők beszélgetéseken vehetnek részt a potenciális hulladékforrásnak tekinthető bekészítésekről, szó esik a takarítással kapcsolatos problémák megoldását célzó újításokról. A textíliával kapcsolatos témakörben kiemelik azokat az aspektusokat, amelyek a vendégeket közvetlenül is érintik, javaslatokat tesznek azok hatékony kezelésére.

A konferenciát Páj Linda, a tavalyi konferencia főszervezője kezdeményezte. A részvétel limitált, ezért az eseményre előzetes jelentkezéssel várják a budapesti hotelek housekeeping vezetőit a hk2024budapest@gmail.com címen.