Hullámvasútra ültette a rendezvényszakmát az energiaválság – videó

Forrás: turizmus.com

 2022. december 05. 08:12

Az energiaválságban alkalmazott megoldásokat, a kereslet alakulását és a rendezvények árazásának nehézségeit vitatták meg szakemberek a MICE Business Day keretében szervezett kerekasztal-beszélgetésen, amelyet most felvételről megnézhet.

A jelenlegi gazdasági helyzet előtérbe helyezi a fenntartható rendezvények szervezését, a működésben pedig még inkább hatékonyságnövelésre ösztönöz – értettek egyet a Magyar Rendezvényszervezők- és Szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) által szervezett kerekasztal-beszélgetés résztvevői, akik a energiaválság okozta nehézségek rendezvényszakmára gyakorolt hatásáról osztották meg tapasztalataikat a MICE Business Day-en.

Kerekasztal a rendezvénypiac kihívásairól a MICE Business Day-en

Fotó: Grósz Balázs

A nagy érdeklődés mellett megtartott beszélgetésen Popovits Éva, az Accor Hotels közép-kelet-európai kereskedelmi igazgatója, Brunner Orsolya, a Silhouette Consulting Kft. ügyvezetője, Aranyos Sándor, a Kultúra 2008 Művészeti Nonprofit Kft. üzletágvezetője, Gloviczki Ákos, a Hungexpo rendezvény igazgatója és Rókusfalvy Gábor, a Roxer Kommunikációs Kft. ügyvezetője mondták el, ki hogyan éli meg az energia válságot és cégük milyen stratégiát alkalmaz a kihívásokra válaszul. A kerekasztalt Vaskó Tünde, a MaReSz főtitkára moderálta.

A teljes beszélgetést megnézheti a videó elindításával.