Idén már nem lesz Gourmet Fesztivál

Forrás: turizmus.com

 2020. április 24. 10:29

A hazai gasztronómia legnagyobb seregszemléjét idén már biztos, hogy nem rendezik meg. A megvásárolt belépők árát 30 napon belül visszautalják – közölték a szervezők.

"Figyelembe véve a kormány intézkedéseit, valamint a hatóságokkal és a partnereinkkel folytatott egyeztetések eredményeit, arra jutottunk, hogy idén sajnos egy későbbi időpontban sem tudjuk megrendezni az Electrolux Gourmet Fesztivált" – mondta Nemes Richárd, a fesztivál főszervezője.

"A biztonság mindig az első, ezért a hazai és nemzetközi fejleményeket szem előtt tartva hoztuk meg ezt a nehéz döntést, amellyel felelősséget vállalhatunk látogatóinkért" – tette hozzá a főszervező. Tájékoztatása szerint a megvásárolt belépőjegyek árát – a banki átutalások függvényében – 30 napon belül visszautalják a vásárláshoz használt bankkártyához, illetve a SZÉP-kártyához tartozó számlaszámra.

Március elején még bíztak a szervezők a jubileum gasztrofesztivál megrendezésben, akkori terveikről itt írtunk. A Gourmet Fesztivál jövőre igyekszik kárpótolni a kulinária szerelmeseit.

Idén nem ehetünk fagylaltot kaviárral a Millenárison

Fotó: Gourmet Fesztivál Facebook oldala / Pixeltaster