Két magyar díjazott a 2019-es World Spa Awardson

Forrás: turizmus.com

 2019. október 23. 09:00

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest a legjobb hotel spa, az egerszalóki Saliris Resort pedig a legjobb resort spa kategóriában lett a magyar győztes.

Nemzetközi „Spa Oscarnak” is nevezik a World Spa Awards-ot, amit a World Travel Awards testvérprogramjaként indítottak el öt éve. Célja, hogy növelje a szolgáltatás színvonalát a spa-turizmusban, és megnevezze azokat, akik ezen a területen a legjobbak.

A díjat nemzeti szinten adják ki több kategóriában, a globális díjat pedig az kapja, aki a legtöbb szavazatot gyűjtötte. A közönség és a szakma – vezetők, utazási irodák, tour operatorok, szakújságírók – nyilváníthatják ki véleményüket a vokssal.

Pillanatkép a 2019-es díjátadó gáláról

Fotó: worldspaawards.com

A világ legjobb hotel spa-ja címet (2018 után újra) a dubaji Armani Hotelban található Armani Spa kapta.

A világ legjobb resort spa-ja a Harnn Heritage Spa a vietnami InterContinental Danang Sun Peninsula Resortban.

A világ legjobb wellnesslétesítménye (mint 2018-ban) a Mriya Resort & Spa Oroszországban.

A világ legjobb spa-desztinációja Dubaj.

A győztesek teljes listája ITT OLVASHATÓ.

A magyar győztesek idén a Kempinski Hotel Corvinus Budapest a legjobb hotel spa, és az egerszalóki Saliris Resort a legjobb resort spa kategóriában.

A jelöltek között volt hotel spa kategóriában az Aria Hotel, a Ritz Carlton és a Four Seasons Hotel Gresham Palace spa-ja. Resort kategóriában a Hertelendy Kastélyt és a Danubius Hotel Bük szállodát jelölték.