Itt nézheti meg Fleschéket a Turizmus Caféban, ha lemaradt az adásról

Forrás: turizmus.com

 2021. december 22. 16:30

December 21-én a Flesch család tagjait hívjuk egy könnyed beszélgetésre a Turizmus Caféba. Ha nem látta szakmai talkshow-sorozatunk ünnepi különkiadását, utólag is megnézheti YouTube-csatornánkon.

December 21. és január 5. között három alkalommal is ünnepi különkiadással jelentkezik a Turizmus Café.

Elsőként december 21-én a Continental Group tulajdonosai, Flesch Tamás, felesége, Patakfalvi Réka, testvére, Flesch Gábor, valamint a fivérek édesapja, korábban szintén a szállodaiparban dolgozó Flesch Péter voltak a vendégeink.

Miért tartotta fontosnak Flesch Péter, hogy azt a bizonyos szamárlétrát fiai is végigjárják? Előnyként vagy hátrányként élik meg a mindennapi közös munkát? Patakfalvi Réka női ereje miért jelentős ebben a csapatban? – erről is szó esett a beszélgetés során, amelyet visszanézhet az alábbi felvétel elindításával.

 

December 29-én a Csordás család a Turizmus Caféban

A Turizmus Café ünnepi különkiadásának következő részében, december 29-én reggel 9 órakor a Csordás családdal beszélgetünk, amelynek tagjai szintén mindannyian letették a névjegyüket a turizmusban. Csordás Imre, az Accent Hotels ügyvezető igazgatója, Csordás Tamás, a családi vállalkozásban működő Dynamic Tours ügyvezetője, valamint édesapjuk, id. Csordás Imre, aktív korában szintén szállodai szakember, többek között elmeséli majd, ki milyen egyenes, vagy éppen kerülő úton érkezett a turizmus világába.

Kávézzanak velünk december 29-én reggel is!

A Turizmus Kft. csapata

(Borítókép: Grósz Balázs)